19 / 05 / 2024

Neşet Arolat Emre Arolat

Neşet Arolat Emre Arolat

Mimar Neşet Arolat, Mimar Emre Arolat'ın babasıdır. Arolat, 1961'de Ankara'da eşi Mimar Şaziment Arolat ile birlikte Arolat Mimarlık'ı kurdu. Arolat, 2008'de EAA-Emre Arolat Architects’te Onursal Ortak olarak çalışmaya başladı. Peki Neşet Arolat kimdir?

Otomobil piyasası o güne kilitlendi! Otomobil fiyatları düşecek! Emre Özpeynirci'den tarih açıklaması!

İkinci el otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomobil piyasası her geçen ay daralırken, bayilerden indirim ve kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Peki otomobil piyasası ne olacak? Gazeteci Emre Özpeynirci, otomobil fiyatlarının düşeceği net tarihi açıkladı.

En büyük banknot 200 TL ile artık ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli artarken en büyük banknot olan 200 TL değerini kaybetti. Artık 200 lira ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor. 

Taksilerdeki indi-bindi ücreti yasal değil!

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, taksici esnafının kısa mesafede yolcudan aldığı indi-bindi ücretinin yasal olmadığını belirtti.

Uzman isimden kentsel dönüşüm yorumu! ‘Yüzde 49’a haksızlık oluyor’

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, “Yıkmak için bir kişinin müracaatı yetiyorken yıkıldıktan sonra arazinin nasıl değerleneceği konusunda salt çoğunluğu göstermek bizce yanlış” diye konuştu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekinci Cafer Tezcan, Durmuş Urkaç, Neşet Karahan tarafından kuruldu.

Alshekh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alshekh Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile Neşet Şeh Yasin tarafından kuruldu.

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Duran ve Neşet Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ulu, Ebubekir Üçeş, Halil İbrahim Yılmaz, Neşet Karahan ve Ünsal Koçak tarafından kuruldu.

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Mersin Mezitli'de anıt mezar kazısı için kamulaştırma talebi!

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ünlü gök bilimci ve şair Aratos'un mezarının bulunduğu belirtilen alanın kamulaştırılmasını istedi.

Neşet Arolat Emre Arolat Haberi

Neşet Arolat Emre Arolat

Neşet Arolat kimdir?


Neşet Arolat,  1934'de Ankara’da doğdu. 1959'da İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu.


Arolat, 1959'da Stuttgart Werner Gabriel Bürosu’nda çalışmaya başladı. 1961'de Şaziment Arolat’la birlikte, Ankara’da Arolat Mimarlık’ı kurdu ve 1968'de bürosunu İstanbul’a taşıdı.


1988'de Mimari Başarı Ödülü ve 1992'de Yapı Dalı Başarı Ödülü alan Neşet Arolat, 2008'de EAA-Emre Arolat Architects’te Onursal Ortak olarak çalışmaya başladı.



Neşet Arolat ve EAA-Emre Arolat Architects iletişim bilgileri!


Adres: Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:24 Kat: 3-4 34340 1. Levent İstanbul, TR

Tel: +90 212 284 7073 pbx

Fax: +90 212 284 7063

E-Mail: [email protected]

Web: