16 / 05 / 2024

Neslihan Özşen

Neslihan Özşen

Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Erkan Tüfekçi, Fahri Kürümlü, Güney Bulut, Neslihan Özşen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

İŞKUR duyurdu: KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu olan 2.178 temizlik görevlisi işe alınıyor!

Türkiye'de yüzbinlerce kişinin iş aramak için başvurduğu Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'dan yeni iş ilanları geliyor. Bu kapsamda, İŞKUR'da 2.178 temizlik görevlisi alınacağı ilan edildi. İşte detaylar...

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı en kısa zamanda dayanıklı evlere yerleştireceğiz “dedi.

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Electrolux Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte 19 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesinden memnun olmayanlar sizler için Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'nin en ucuza satıldığı yeri araştırdık. İşte ürünün tüm bilgileri..

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

Neslihan Özşen Haberi

Neslihan Özşen

Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Erkan Tüfekçi, Fahri Kürümlü, Güney Bulut, Neslihan Özşen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında yürürlükteki mevzuat çerçevesinde sermaye piyasası mevzuatı haricinde resmi,özel gerçek tüzel kişi kuruluşlara ait gayrimenkullerin projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların günün koşullarında taktidr edimesi konusunda faaliyet göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Sancar Sokak, No:38-40 Zeminkat...