29 / 04 / 2024

netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü kim

netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü kim

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Gayrimenkul sektörüne dijital reklam etkisi: Rekabette avantaj sağlıyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığını söyledi.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Gayrimenkul sektörü ön plana çıkıyor!

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, 2017 yılının ilk 9 ayına ait EY verilerine gayrimenkul sektörünün ön plana çıktığını söyledi..

Nakit kredilerin yüzde 11'i inşaat sektöründe kullanıldı!

TBB'nin verilerine göre Mayıs 2016 itibarıyla nakit kredilerin yüzde 77'sini kurumsal krediler oluşturdu. Sektörel bazda, kurumsal nakit krediler içinde inşaat sektörünün payı yüzde 11 oldu.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

The Frog Gayrimenkul, sektörün en hızlı büyüyen şirketi oldu!

Kurumsal yapısı ve Müşteri öncelikli hizmet anlayışı ile kısa sürede yatırımcılarından tam not alan The Frog Gayrimenkul & Mimarlık; sektöründe en hızlı büyüyen şirket nişanesi ile taçlandırılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Emlak sektörü şubeleşmeye başladı!

Emlak sektörünün son yıllarda kurumsal bir kimlilik kazanmasıyla birlikte bu alanda hızlı bir büyüme yaşandığını görüyoruz. Sektör hızlı bir şekilde kurumsal kimliğe sahip markaların çatısı altında şubeleşmeye başladı.

GYODER sektörün kurumsal yöneticileri ile bir araya geldi!

GYODER, 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde, “Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu” ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sektörün önde gelen firmalarının pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile bir araya geldi.

Konya'da inşaat sektörünü geliştirmek için birlik olunmalı!

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.

Sektörün ilk kullanıcı deneyimli web sitesi Nef’ten!

Nef, yenilediği web sitesiyle aynı yaklaşımı dijital alanda da sürdürüyor. Yeni nef.com.tr gayrimenkul sektöründe kullanıcı deneyimi (UX) ile tasarlanan ilk kurumsal web sitesi olma özelliğine sahip..

İnşaat sektörü bir bütün olarak ele alınmalı!

İMKON Başkanı Tellioğlu, "İnşaat ve müteahhitlik sektörünün beklentisi, tebliğler ile sektörü ıslah etme çabalarından ziyade, Müteahhitlik Hizmet Kanununun içinde, mesleğin kurumsal bir yapı altında, bütüncül olarak ele alınmasıdır" dedi.

İnşaat sektörü sorunları bütüncül olarak ele alınmalı!

MKON, TOBB ve Çevre-Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa olarak yürütülen bir çalışma hazırladı. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tellioğlu 'İnşaat Sektörünün sorunları, kurumsal bir yapı altında, ‘bütüncül’ olarak ele alınmalıdır' dedi.

netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü kim Haberi

netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü kim

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Daha önce 7 yıl süreyle Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.


Teknoloji alanında kariyerine 1990 yılında başlayan Selda Parın, 1993-1999 arasında İnternet İletişim Teknolojileri firmasında Satış Müdürü olarak görev yaptı. 1999’da, kariyerine Nortel Netaş’ta devam etme kararı alarak, 2006 yılına kadar Nortel Netaş bünyesinde Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. 2006’da girdiği Avaya firmasında 10 yıl süreyle işortağı (vendor) yönetimi ve üst düzey satış yöneticiliği yaptıktan sonra, 2016’da yeniden Netaş Ailesi’ne katıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Parın, iyi derecede İngilizce...