08 / 05 / 2024

Nevşehir Dönüşüm Projesi

Nevşehir Dönüşüm Projesi

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi..

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 96 aileye anahtar teslimi yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 96 aileyle anlaşma yapıldı.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Nevşehir Dönüşüm Projesi Haberi

Nevşehir Dönüşüm Projesi

Nevşehir Belediyesi'nin başlattığı Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi.. 


2005 yılında Nevşehir Belediyesi'nin uzun soluklu projelerinden biri olarak şehir gündemine taşınan Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında , Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde, 11 mahalleyi içine alan bölgedeki hak sahibi vatandaşlar için Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde tüm sosyal donatılan ile birlikte yeni bir yaşam merkezi oluşturuldu. 


3 bin 773 modem konutun yanı sıra, Sağlık Merkezi, Polis karakolu, Kreş, Ticaret Merkezi ve 2 de camiden oluşan sosyal donatı alanlarına sahip bölgede, yaklaşık 15 bine yakın kişi hayatını sürdürüyor. 


Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, bugünkü...