04 / 05 / 2024

nezih inşaat elbistan

nezih inşaat elbistan

Nezih inşaat firma sahibi İsmail Nezihoğlu,bir buçuk ay önce, Nezih İnşaat olarak Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2. mesken evleri ile ilgili bir çalışma başlattıklarını ve çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Nezih İnşaat'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Nezih İnşaat'ın sahibi İsmail Nezioğlu, Elbistan'ın imar planı ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Nezioğlu, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mevlana Camii'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Elbistan Belediyesi tarafından inşaatına bir süre önce başlanan Mevlana Camii, hizmet için gün saymaya başladı.

Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatı 2017'de başlayacak!

KASKİ, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı amacıyla düğmeye bastı. 2017 yılında inşaatına başlanacağı ve 2020 tarihinde ise hizmete açılacağı belirtilen tesisin 2047 yılına kadar hizmet vereceği açıklandı.

Elbistan'da içme suyu isale hattı inşaatı yapılacak!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahramanmaraş Elbistan'nda içme suyu isale hattı inşaatı yaptıracak. İhalenin bedeli 734 bin TL olarak belirlendi.

Nezih İnşaat Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm yapacak!

Kahramanmaraş’taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Nezih İnşaat Kahramanmaraş'taki dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Kahramanmaraş'taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Elbistan Hastanesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Teknik ve fiziki özellikleri ile Türkiye'nin sayılı sağlık merkezlerinden biri olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin poliklinik katlarında kaba inşaatın yüzde 80’i tamamlandı.

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş'taki hastane inşaatını inceledi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatı ne durumda?

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatında kullanılacak 8.0 şiddetindeki depreme dayanıklı olan ve İtalya’da üretilen deprem izolatörlerinin teslimatı yapıldı.

My World Elbistan inşaatında iş güvenliğine altın ödülü!

Eyüp Ceren ve oğullarının sahibi olduğu Ceren Yapı tarafından bir süre önce inşaatı başlatılan My World Elbistan konut projesinde bir ilke imza atıldı. İş ve işçi güvenliğine en çok riayet eden personeli altınla ödüllendiriliyor.

Nezih İnşaat kentsel dönüşüm projelerine devam edecek!

Nezih inşaat firma sahibi İsmail Nezihoğlu,bir buçuk ay önce, Nezih İnşaat olarak Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2. mesken evleri ile ilgili bir çalışma başlattıklarını ve çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Elbistanlı inşaatçılar 2015'ten endişeli!

Elbistan ve bölgesinde yatırım ve istihdam alanında çok önemli bir konuma sahip olan inşaat sektörü, 2015 yılı için sorunları, sıkıntıları ve çözüm isteyen konuları masaya yatırdı.

Besa Nova'da KDV Besa İnşaat'tan!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara’da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı.

nezih inşaat elbistan Haberi

nezih inşaat elbistan

Çalışmalarla ilgili bilgi veren firma sahibi İsmail Nezihoğlu, "Yaklaşık bir buçuk ay önce, Nezih İnşaat olarak Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2. mesken evleri ile ilgili bir çalışma başlattık. Bu çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sürdürmekteyiz. Müracaat için gerekli vekâletleri tamamlayıp ilgili kuruluşlara, müracaatımızı yaptık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirdiği, Kentsel Dönüşüm yetkili kuruluşu, risk raporu için binalardan beton numunelerini almaya başladı. Bu aşamadan sonra ilçe belediyemizin müsaadeleri ve belirleyeceği çerçeve içerisinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Belediyemiz tarafından takdir edilecek olan emsal yoğunluğa göre dairelerin kaç metrekare olacağını belirleyip, proje çizim çalışmalarımıza başlayacağız." dedi. 


Yapmış olduğumuz toplantılarda bize gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz diyen Nezihoğlu,mesken evleri sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bize gösterdikleri güvene layık olabilmek için, atacağımız adımlara çok dikkat ediyoruz. Tamamen eşit haklara...