04 / 05 / 2024

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Yapı Merkezi Holding'in acı günü! Begüm Tunç vefat etti! 

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Mimar Holding 2020'de milyon Euro ciro hedefliyor! 

Lüks segment mobilya üreticisi Mimar Holding kurucu ortağı Alpaslan Özarpat, bu yıl 19 milyon Euro, 2020'de 23 milyon Euro ciro hedeflediklerini söyledi.

Londra'da arsasını satıp borçlarını ödeyebilecek firmalar konkordato ilan ediyor!

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güral, ''Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek olanlar bile konkordato ilan ediyor'' diye konuştu.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Empıre Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetoğlu Holding Ananim Şirketi tarafından kuruldu. 

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Feyyaz Berker vefat etti!

Tekfen Holding kurucu ortaklarından Feyyaz Berker bugün hayatını kaybetti. Merhum Feryyaz Berker'in cenazesi Bebek Camii’nde kılınacak öğle namazını mütakiben Aşiyan Mezarlığı’nda defnedilecek.

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral Haberi

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral

57 yıllık sanayici NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, son dönemde artan konkordato ilanlarına "Konkordato modası var. Bunların 10'da 9'unu samimi bulmuyorum. Aralarında yakından tanıdıklarım var. Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek durumda olanlar bile bunu yapmayıp konkordato ilan ediyor" sözleriyle sert tepki gösteriyor. Yurtdışına sermaye kaçıranlara "Bunlar vatana ihanet eden kesim" diyerek yüklenen Güral, "Benim yurtdışında 1 liram yok. Varımı yoğumu ülkeme yatırdım" diyor. 

Sabah Gazetesi, Kandilli'deki evlerinde bir araya geldiğimiz Nafi Güral'la mevcut ekonomik durumu, oğlu Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'la ise grubun yatırım planları ve hedeflerini konuştu...

Bu yıl yaşanan kur saldırısı sizi nasıl etkiledi?

57 yıldır çalışan biri olarak öyle şeyler gördüm ve yaşadım ki... Üretim için elektrik, ürettiğimiz malları taşımak için kamyonlar mazot bulamıyordu. O kadar...