23 / 07 / 2024

niğde selçuk mahallesindeki harabe evler yıkılıyormu

niğde selçuk mahallesindeki harabe evler yıkılıyormu

Selçuk Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından tek tek tespit edilerek yıkılıyor. Evlerin yıkımı için mahalle sakinleri şikayette bulunmuştu...

Dolarda 30 yıl öncesine geri dönüldü! Selçuk Geçer uyardı: Aynı hataları tekrarlıyoruz! 120 TL'de olur 150'de...

Ekonomist Selçuk Geçer, 1994 döviz krizinin günümüzde yaşanan ekonomik çalkantılarla ciddi benzerlik gösterdiğini söyledi ve ''Aynı hataları tekrarlıyoruz' diyerek tepki gösterdi.

Selçuk Geçer'den çarpıcı dolar açıklaması! Geçmişi işaret etti, aynısı olacak dedi! O rakamı verdi...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Geçer, geçmişte yapılan dolar hamlelerini hatırlatarak ''200 kat değer kaybedecek'' dedi...  

Ekonomist Selçuk Geçer'den enflasyon rakamları sonrası zamlara tepki geldi: Nasıl iyi mi?

Haziran 2024 enflasyon rakamları resmen açıklandı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 71,60, aylık yüzde 1,64 arttı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer rakamlar sonrası 'işçi, memur emeklisi ve kira zamlarını değerlendirerek 'Nasıl iyi mi?'' diye sordu.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar '38 TL olacak' dedi! Net tarih verdi! Hazır olun, geç bile kalındı!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 38 TL olacağı tarihi açıklayarak önemli değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcısına seslendi! Hazır olun, çok sert geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı. Geçer, piyasalardaki gelişmeleri değerlendirerek yatırıcmılara 'hazır olun sert geliyor' uyarısında bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer son dolar yorumu! Dolar 100 TL'yi görecek! 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer, piyasalardaki dalgalanmaları değerlendirerek dolar yorumu yaptı. Geçer, doların 100 TL'yi göreceğini açıkladı.

'Dolar düşmedi' diyen Selçuk Geçer uyardı! Doların 27 TL olması gerekirdi! Hayra alamet değil...

Dolar/TL kuru 2024 yılı ile birlikte rekor seviye olan 33 liraya kadar yükseldi. Son günlerde aşağı yönlü seyreden dolar kuru için Ekonomist Selçuk Geçer'den 'dolar düşmedi' yorumu geldi. 

Doları bilen adam Selçuk Geçer şimdi de emekli maaşını söyledi! Emekli maaşı tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, şimdi de emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Emekli maaşı ne kadar olacak? 

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer bu sefer dolar değil altın ve bitcoin yatırımcıları için açıklamalarda bulundu. 

Doların yönü belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi!

Dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran dolar kuru tarihi seviyelere yükseldi. Doları bile adam Selçuk Geçer, dolardaki yükselişi değerlendirerek geleceği net seviyeyi açıkladı.

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

'Dolar 50 TL oldu' diyen Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların bugün 50 TL olduğunu ve 31 TL’de tutmanın doların 50 TL olmadığı anlamına gelmediğini söyledi.

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 45'te sabit tuttuğunu açıklarken, ekonomistlerden de dolar ve altın açıklamaları peş peşe geldi. Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun 70 TL olacağı tarihi açıkladı.  İşte Geçer'in o açıklaması...

niğde selçuk mahallesindeki harabe evler yıkılıyormu Haberi

niğde selçuk mahallesindeki harabe evler yıkılıyormu


Niğde’de uçucu madde bağımlılarının barındığı harabe evler tek tek tespit edilerek yıkılıyor.


Selçuk Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı.


Niğde’nin 34 bin nüfuslu en büyük mahallesi olan Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, madde bağımlısı gençlerin mesken tuttuğu bütün harabe evlerin yıkılacağını söyledi.


Selçuk Mahallesi’nin en prestijli mahalle olduğunu belirten Ünal, mahalle sakinlerinin güvenliğini ve huzurunu sağlamak için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şunları dedi: “Selçuk Mahallesi bin evler parkının karşısında kullanılmayan gece kondu da tinerciler barınıyordu. Bu tinercilerin akşam ve sabahları halkın önüne geçerek tehdit edip para istiyorlardı. En son hadisede de bir iki bayanın önüne geçmişler. Bunun üzerine mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine belediyemize haber verdik. Bu gecekondunun ortadan kaldırılıp halkın rahatlığı...