02 / 05 / 2024

Niğde Uluağaç Köyü Rum Okulu restorasyonu

Niğde Uluağaç Köyü Rum Okulu restorasyonu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu'nun restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

128 GB Casper VIA M30 Plus BİM'de satışa çıkıyor! İşte indirimli fiyatı

128 GB Casper VIA M30 Plus akıllı telefon 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

Yeni Megane E-Tech Türkiye'de satışa sunuluyor! Megane E-Tech fiyatları ne kadar?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Renault Megane E-Tech, yüzde 100 elektrikli, iki versiyonla Türkiye’de satışa çıkıyor.

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Özellikle borsayla yeni tanışmış olan yatırımcı, hangi hisselere yatırım yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. İşte bir sene içinde değerini yaklaşık 5’e katlayan o şirket hisseleri…

Dikkat! Hacizli mallar tüm Türkiye’de satışa çıkıyor!

Hacizli mallar, elektronik ortamda düzenlenen ihaleyle Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde satışa çıkıyor. Peki bu malların satışı hangi yolla yapılacak, ihaleye kimler nasıl katılabilecek?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Kia EV6 Türkiye'de satışa sunuldu mu? Kia EV6 kaç TL? Kia EV6 özellikleri nedir?

Kia EV6 hakkında sorular sorulmaya başladı. Kia EV6'nın Türkiye'de satışa çıkıp çıkmadığı ve kaç TL olduğu için araştırılıyor. İşte elektrikli model Kia EV6 hakkında merak edilenler!

Hazine iki ihaleyle borcuna 13,5 milyar daha ekledi! Açık yüzde 200 arttı

Nisanda bütçe açığındaki artış, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 200 arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki ihalede 13 milyar 598,5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Niğde Uluağaç Köyü Rum Okulu restorasyonu Haberi

Niğde Uluağaç Köyü Rum Okulu restorasyonu



Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu'nun restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Gürer, sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


Gürer önergesinde "Niğde Uluağaç Köyü tarihi Osmanlı Rum Okulunun onarımı, bakımı ve kurtarılması yönünde yapılan incelemelere karşın halen bir gelişme yoktur. Bu bağlamda çalışma yapılacak mıdır?" diye...