05 / 05 / 2024

niğdeye çin\'li yatırımcılardan yatırım

niğdeye çin\'li yatırımcılardan yatırım

Yeni Teşvik Yasası'nda 5. Bölge'de yer alan Niğde, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), orta ve büyük ölçekli 14 yatırımcı madeni yağ, deterjan, kompozit, plastik, iplik gibi sektörlere yatırım yapmaya hazırlanıyor...

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsaya oluk oluk para akacak!

Bankalarda mevduat faizleri düşerken, yatırımcılar makas ve vergilerden döviz ve altın da alamıyor. Bu paraların nereye gideceğini merak edenler için borsa yatırımcılarını ilgilendirecek açıklama geldi. İşte detaylar...

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Yabancı yatırımcılardan ‘borsa’ ile ilgili çarpıcı iddia: Müdahale oldukça kimse borsaya yatırım yapmak istemez!

Kahramanmaraş depreminin ardından pozitif havanın hakim olduğu Borsa İstanbul ile ilgili yabancı yatırımcılardan dikkat çekici raporlar gelmeye başladı. Borsayı desteklemek amaçlı müdahalelerin ters etki yaratabileceği iddia ediliyor.

İznik arazi yatırımcılarının gözdesi oldu!

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir, Osmangazi Köprüsü'nün hizmete açılmasıyla değer kazanan İznik'in arazi yatırımcılarının yeni gözdesi olduğunu söyledi...

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

niğdeye çin\'li yatırımcılardan yatırım Haberi

niğdeye çin\'li yatırımcılardan yatırım
Ekonomisini çoğunlukla tarımdan sağlayan  Niğde, yeni teşvik yasasında 5. Bölge'de yer almasıyla sanayi yatırımlarını kendine çekmeye başladı. Şehirdeki iki organize sanayi yerli ve yabancı yatırımcılara ev sahipliği yapıyor. Niğde Organize Sanayi Bölgesi, bu yıl kent orta ve büyük ölçekli 14 yatırımcı özellikle madeni yağ, deterjan, kompozit, plastik ve iplik gibi sektörlerde  yatırım yaptı.


406 hektar alanı olan Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde iki tesis montaj, dokuz tesis inşaat, 13 yatırım ise proje aşamasında. Tesislerden 2'si 2012 sonunda, 7'si ise 2013 yılı içinde faaliyete geçecek. Niğde OSB, Çin'li yatırımcıları'nda ilgisini çekti İki Çin'li iş adamı Bor Organize Sanayi Bölgesi'nde 2015 yılına kadar yaklaşık 200 fabrika kuracak. Fabrikalarda, rüzgar enerjisi santrallerinin üretimi, elektrik elektronik, otomotiv, elektrikli otomobil, pil teknolojisi, deri çanta gibi alanlarda...