22 / 05 / 2024

Nilüfer Podyumpark davasında son durum ne

Nilüfer Podyumpark davasında son durum ne

Podyumpark olayı, Nilüfer ilçesinde senelerdir kumlan ve bazı akademik odalarında içinde yer aldığı iddia bulunan bir saadet zinciri halkası oluşturulduğu iddiaları tekrar gündeme getirdi.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bursa Nilüfer'de konut mağdurları mahkemeye başvurdu!

Bursa Nilüfer'de evlerini ve arsalarını iki müteahhide kat karşılığında satan kişilerin evleri teslim edilmedi. Mağdurlar mahkemenin yolunu tuttu.

Nilüfer koronavirüsten kaçtı! Bodrum'a yerleşti!

Türk Pop Müziği'nin ünlü isimleri arasında yer alan Nilüfer, koronavirüs salgınında vakaların artış göstermesi ile birlikte çareyi Bodrum'a yerleşmekte bulundu.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Nilüfer Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Nilüfer Belediyesi; “Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanında” kalan İrfaniye Mahallasi'ndeki 7 bin 750,31 metrekarelik arsayı 7 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. 

Nilüfer Belediyesi'nden 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Nilüfer Belediyesi, Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanında” kalan arsayı ihale ile satıyor. Satış ihalesi 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Nilüfer’de 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Dönüşüm kapsamında vatandaşların mağdur olmaması için 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı.

TOKİ Nilüfer'de 1.201 emekli konutunu teslim etti!

Bursa Nilüfer'de TOKİ'nin "Emeklilere İkinci Bahar" projesi kapsamında ürettiği bin 201 konutun kuraları çekildi, konutların anahtarları sahiplerine teslim edildi...

Nilüfer'de 5 katlı binanın yıkımına başlandı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 5 katlı apartmanın yıkımına başlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sırasında binada bulunan bir Türk bayrağı, iş makinesi yardımıyla yere düşürülmeden alındı.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

Nilüfer Podyumpark davasında son durum ne Haberi

Nilüfer Podyumpark davasında son durum ne

Podyumpark olayı, Nilüfer ilçesinde senelerdir kumlan ve bazı akademik odalarında içinde yer aldığı iddia bulunan bir saadet zinciri halkası oluşturulduğu iddiaları tekrar gündeme getirdi. 


Projeyi kendi çizip, ruhsatlara da kendisi imza attığı ortaya çıkan CHP'li meclis üyesi ve Belediye Başkan yardımcısı Turgay Erdem'in istifası isteniyor. Eıdem'in istifa etmemesi halinde görevden alınması gerektiğine dikkat çeken bazı meslektaşları ise, Nilüfer ilçesinde böyle yapılan bütün uygulamaların suç içerdiği iddiasında bulunuyorlar. 


Konuyla ilgili olarak ille tepki Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Osman Uçar'dan geldi. Yapılan olayları hayretle izlediklerini ve oıtaya çıkan belgeler üzerine söyleyecek söz bulamadıktın anlatan Uçar, "hayret bir şey!" değerlendirmesinde bulundu. 


MHP ilçe başkanı Osman Uçar, ı kasım seçimleri nedeniyle siyasi çalışmaların çok yoğun olduğunu, ama başta Podyumpark olmak üzere, Nilüfer ilçesindeki yeşil alanların...