11 / 05 / 2024

Nimet Abla piyango bayi

Nimet Abla piyango bayi

1963 yılında, Türkiye'nin ünlü piyango bayi Nimet Abla Mecidiyeköy'de cami yaptıracakmış. 4 milyon liraya mal olacak olan cami, ilk kaloriferli cami olacakmış. Caminin temeli törenle atılmış.

Emeklilik yaşında flaş gelişme! 5 yıl öne çekiliyor! 1999'dan önce sigortalı olanlara piyango vurdu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), bayram tatilinin ardından yoğun bir mesaiyle çalışmalara başlayacak. Bu çalışmalar arasında emeklilik yaşı da yer alıyor. Emeklilik yaşında flaş gelişme,5 yıl öne çekiliyor! 7200 günle emeklilik kapısı açıldı! 1999'dan önce sigortalı olanlara piyango vurdu...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

Ucuz fiyata ev almak isteyenlere TOKİ piyangosu 6 il tek tek açıklandı! Ayda 2.581 TL'den başlayan taksitle ev satılıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) duyurdu. 6 ile piyango vurdu. TOKİ peş peşe duyurdu. Ayda 2.581 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Ucuz fiyata konut almak isteyenlere piyango vurdu! 1.20 faizle konut kredisi geliyor! 

Türkiye'de artan konut fiyatları, banka konut kredi faizlerindeki yüksek faizlerden sonra ev almak neredeyse imkânsız hale geldi. Gündemde kamu bankalarının 1.20 faizle konut kredisi verileceği iddia ediliyor. İşte detaylar...

Banka promosyonu değil bu daha büyük bomba. Bu meslek sahiplerine piyango vurdu. Erken emekli olacaksınız

Banka promosyonu değil bu daha büyük bir bomba. Erken emekli olabilecek meslekler listesi güncellendi. Listedeki işleri yapanlara piyango vurdu.

Çocuğu 29 yaşını geçmeyen anne ve babalara adeta piyango çıktı. Devlet yüklü miktarda para ödeyecek

Çocuğunun yaşı 29'u geçmeyen anne ve babalara büyük bir müjde geldi. Anne ve babalar devlet tarafından verilecek desteği duyunca büyük bir mutluluk yaşayacak.

Evde bakım yardımı alanlar dikkat! Çifte piyango resmen geliyor: Hem maaş artacak hem sigorta yapılacak!

Evde bakım yardımı alan 569 bin kişiye son dakika müjdesi geldi. Evde bakım maaşı alanlara hem sigorta yapılacak hem de maaşlar artacak. İşte merak edilenler...

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Ergün tarafından kuruldu.

EYT’lilere fazla maaş! Bu yıl emekli olduysanız piyango size çıktı!

EYT düzenlemesinde yaşanan son gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Yaş sınırının kalkmasından sonra gözler ödenecek maaşlara çevrildi. İşte son gelişmeler!

Nimet Abla piyango bayi Haberi

Nimet Abla piyango bayi

NİMET ABLA CAMİ Türkiye'nin ünlü piyango bayii Hacı Nimet Abla'nın Mecidiyeköy, Esentepe'de 4 milyon liraya inşa ettireceği ilk kaloriferli caminin temeli dün törenle atılmıştır. Törene büyük bir davetli topluluğu katılmış ve temele ilk harcı Belediye Muavi'ni atmıştır. Minare yüksekliği 25 metre olacak olan cami, katlı inşa edilecek ve altında dükkanlar bulunacaktır. Resimde Nimet Abla (ortada) ve davetliler dua ederken görülüyor.


(1963 yılında Reşat Altın 138 liraya satılıyormuş.)


Akşam Gazetesi 16 Haziran 1963



Abdullah Kutalmış...