19 / 05 / 2024

Nizip OSB 2 yılda istihdam sayısı

Nizip OSB 2 yılda istihdam sayısı

Nizip OSB, 2 yılda firma sayısını 20’den 70’e istihdam edilen kişi sayısını 500’den 4 bine çıkarmayı planlıyor. OSB yönetimi genişleme için planlandığı 150 hektar alanın 100 hektarını kamulaştırdı.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nizip OSB 2 yılda istihdam sayısı Haberi

Nizip OSB 2 yılda istihdam sayısı

Nizip Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Latif Karadağ, 2 yıl içerisinde bölgedeki firma sayısını 70’e istishdam edilen kişi sayısını ise 4 bine yükseltmeyi planladıklarını söyledi. Karadağ, Nizip OSB’nin kuruluş çalışmaları için 2008-2009 yıllarında ticaret odası, kaymakamlık ve Nizip Belediyesi öncülüğünde bir dizi faaliyet yürütüldüğünü belirterek, “Gaziantep’e yakın mesafesi, metrekaresi 50-60 TL olan ham arsa fiyatları, fıstık ve zeytine dayalı üretim yapan firmaların hammaddeye daha yakın olmak istemesi ve taksitli arazi bedeli ödeme kolaylığı ile Nizip OSB’ye yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi” dedi.


Halen Nizip OSB’nin birinci kısmında 33 parselin tamamının dolu olduğunu kaydeden Karadağ, “Şu anda 20 fabrika aktif durumda. 10 firmanın inşaat projeleri ise sürüyor. Yatırımcılar için diğer bölgelere nazaran çok cazip bir OSB’yiz. Aldığımız yoğun talepler üzerine ilave alan olarak...