15 / 05 / 2024

NŞehir dükkan fiyatları

NŞehir dükkan fiyatları

Nşehir ödeme planı kapsamında konutların ödeme planı ile dükkan ve konutların fiyatları haberimizin içinde yer alıyor

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mahmutpaşa'daki tarihi hanın önündeki dükkan tabelası kaldırıldı!

Mahmutpaşa'daki tarihi bir handa yer alan Sultan 2. Abdülhamit dönemine ait kitabenin önündeki dükkan tabelası bugün kaldırıldı...

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Proje Eyüp Çırçır mahallesinde yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları!

2019 yılında tamamlanması hedeflenen Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali projesinde kura çekimi yapılıyor. İşte Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları...

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları!

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, dükkanlar ise 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları!

Nef'in mağaza açık artırmasını Turyap ve JLL organize ediyor. Toplam 103 adet mağaza ve 43 adet ofisin satışa sunulduğu Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

NŞehir dükkan fiyatları Haberi

NŞehir dükkan fiyatları

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt Bölgesi'nde hayata geçirdiği Nşehir projesi 2 yeni bloğuyla satışlara devam ediyor. Nşehir ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. 


Nşehir Evleri kapsamında 678 konut ve 8 blok yer alıyor. Nşehir Konutları'nda 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. 


Nşehir ödeme planı kısmına geçmeden önce Nşehir fiyat listesi kısmından bahsedelim...


Nşehir fiyatlar şu şekilde; 

Nşehir satılık konut fiyatları 1+0 daireler için 69 bin liradan, 1+1 daireler için 99 bin liradan, 82 metrekare 2+1 daireler için 129 bin liradan, 112 metrekare 2+1 daireler için 169 bin liradan ve 3+1 daireler için ise 199 bin liradan başlıyor. 


30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan NŞehir Esenyurt'ta 136 dükkan yer alıyor. Dükkanların alanları 25 ila 218 metrekare arasında değişiyor. 

NŞehir dükkan fiyatları şu şekilde;

NŞehir satılık...