08 / 05 / 2024

numanoğlu evim teslim tarihi

numanoğlu evim teslim tarihi

Numanoğlu Evim projesinde yer alan 3 oda 1 salon satılık dairelerin büyüklüğü 135 metrekare olarak tasarlandı. Numanoğlu Evim teslim tarihi 2015 Ağustos ayı olarak belirtiliyor...

Numanoğlu Evim teslim tarihi!

Satışların başladığı Numanoğlu Evim projesinde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Numanoğlu Evim teslim tarihi Ağustos 2015 olarak belirlendi...

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

SON DAKİKA: İlk Evim kampanyasında 1779 sosyal konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 'İlk Evim' kampanyası kapsamındaki sosyal konutlardan 1779'unun inşaatını tamamladı. Bu kapsamda tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edilecek. 

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 190 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesi kapsamında İdarece inşa edilen konutların teslim işlemleri bugün başlıyor..

Rota Aydınoğlu ne zaman teslim?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Rota Aydınoğlu projesi sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alıyor. Peki Rota Aydınoğlu ne zaman teslim edilecek?

numanoğlu evim teslim tarihi Haberi

numanoğlu evim teslim tarihi

Numanoğlu Evim projesi Kayseri Talas'ta Numanoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Numanoğlu Evim teslim tarihi bilgisii öncesi projenin özelliklerinden bahsedelim.

Kayseri Numanoğlu satılık daire alanları 135 metrekare olarak belirtiliyor. Proje ödeme planı çerçevesinde 1.000 lira peşinat ödeniyor, kalan miktar firma bünyesinde ara ödeme planına göre ödeniyor. Merkezi ısıtma sistemi, otopark ve güvenlik birimleri gibi sosyal imkanlar Numanoğlu Evim projesiyle sunuluyor.

Numanoğlu Evim Kayseri satılık daire fiyat  bilgileri için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Numanoğlu Evim Kayseri satılık konutları 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Numanoğlu Evim 3 blok olarak yükseliyor.

Numanoğlu Evim teslim tarihi?

Numanoğlu Evim teslim tarihi ne zaman sorusuna cevap olarak Numanoğlu Evim teslim tarihi 2015 Ağustos ayı olarak bildiriliyor.


Kayseri Numanoğlu Evim nerede?

Numanoğlu Evim nerede:  Kayseri Ofis: Hunat Mh. Özdoğan Sk. Turkuaz...