03 / 05 / 2024

Nurol GYO hissedarlarının payları

Nurol GYO hissedarlarının payları

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklamasında bulundu. 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'lik 30 adet konutu aldı! 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'ye bedelle 30 adet konutu satın alıyor. İşte ayrıntılar...

GYO'ların halka arzı, konut projelerinin finansman ihtiyaçlarını çözüyor!

Son zamanlarda GYO'lar peş peşe halka arz ediliyor. Peki konut sektörü için GYO'ların halka arzları ne ifade ediyor?

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

İş GYO, 2023'ün ilk 9 ayında 962 adet konut sattı! Şirketin hasılatı ne kadar oldu?

İş GYO, 2023'ün ilk 9 ayında Litus İstanbul'daki 98 konutun 17 adedinin, Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 975 konutun 945 adedinin satışını yaptı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakamlar...

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te hayata geçirilen Koray GYO Liberté ön satışa çıktı.

Hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkı kaç aydır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in merak edilen konuyla ilgili o yazısı...

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), gayrimenkul piyasasının alt segmentlerini 3'er aylık dönemlere ayırarak değerlendiriyor. GYODER Gösterge Raporu'na göre, GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu...

Akiş GYO paylarını geri aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugüne kadar geri almış olduğu Akiş GYO paylarının nominal değeri 2.360.687 TL.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Nurol GYO hissedarlarının payları Haberi

Nurol GYO hissedarlarının payları

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklamasında bulundu. 

Nurol GYO, şirket hissedarlarının sahip olduğu payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz hissedarlarından tarafımıza ulaşan bildirimler aşağıda yer almaktadır.

"Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.09.08.2018 tarih ve 2018/23 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 41.960.000 adet B Grubu payın Borsa'da işlem gören niteliğe dönüştürülmesi ve bu amaçla MKK'ya başvurulmasına karar verildiğini; bu işlem ile payların Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. bilançosunda dönen varlıklar bölümü içerisinde yer almasının amaçlandığını, payların borsada satışına yönelik bir planlama bulunmadığını", 
  
"Nurol Yatırım Bankası A.Ş. 09.08.2018 tarih ve 2018/1523 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 4.998.000 adet B Grubu payın, Borsa'da işlem gören niteliğe...