17 / 07 / 2024

nusret gçrmüş

nusret gçrmüş

Beylikdüzü ve Silivri bölgesinde 6 proje gerçekleştiren ve bir ara ortadan kaybolduğu iddia edilen Nusret Görmüş yeniden ortaya çıktı.

Banka banka güncel faiz oranları! 2 milyon TL'nin getirisi ne kadar?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50'ye çıkarması ile beraber bankalar mevduat faizlerinde son 22 senenin en yüksek seviyesini görmüş oldu. Buna göre, 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin ödemesi ne kadar oldu?

Kredilerin gecelik faiz oranları dün yüzde 47,02’ye kadar gelerek son 3 ayın en düşük seviyesini görmüş oldu. Kurban Bayramı tatili öncesi düşüş yaşayan ihtiyaç kredisi faiz oranları da takip ediliyor. 100 bin TL ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi ise bazı bankalarda 136 bin TL oldu.

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!

Gümüşün ons fiyatı bugün yüzde 2,4 oranında artış ile birlikte 30 doları aşarak 11 senenin zirvesini görmüş oldu. Buna göre, altının ons fiyatı da bugün yüzde 1'lik artış ile 2 bin 405 dolara kadar gelmiş oldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Ekonomistlerin tahmini o seviyeyi gösteriyor! 

Yapılan ankete katılan ekonomistler, TCMB'nin perşembe günkü oturumunda politika faizini sabit tutmasını beklerken; Reuters'in yaptığı ankete göre ekonomistlerin hepsi, Merkez Bankasının faize dokunmasını ön görmüyor.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

Yabancılara konut satışı zirveyi görmüştü! ‘Artık 1 milyon dolar sınırı gelmeli’ çağrısı!

Türkiye’de geçen yıl yabancıya konut satışı zirve yaparken Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle artışı bir önceki yıla göre yüzde 15.2 artışla 67 bin 490 konut satışı gerçekleşti.  Ruslar 16 bin 312 konutla ilk sırada yer alırken İran ve Iraklılar  da ikinci ve üçüncü oldu. 

Bitcoin dip görmüş olabilir!

Bitcoin'in yıllık kaybı yüzde 70'e ulaştı ve Federal Rezerv'in sıkılaşmasından büyük zarar gördü. Kripto para satışları, Federal Rezerv'in sıkılaştırma politikasını sona erdireceği umuduyla tersine çevrilmeyi bekliyor. 

İstanbul Borsası’ndan günün ilk yarısında rekor geldi!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu günün ilk yarısında görmüş olduğu en yüksek seviye rekorunu 3. 496, 65 puana taşıyarak rekora ulaştı. İşte detaylar…

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

nusret gçrmüş Haberi

nusret gçrmüş


Maket üzerinden sattığı konutları teslim etmediği ve hileli iflas yoluna başvurduğu gerekçesiyle yöneticileri hakkında suç duyurusu yapılan AKS Anadolu Konut Sanayi A.Ş'nin Genel Koordinatörü Nusret Görmüş, Chantua Evleri, Çelik Evler ve Çelik Residence projelerinin yaşanan finansal zorluklar nedeniyle başka firmalara devrinin sözkonusu olduğunu ancak iddia edildiği gibi kaçmadıklarını açıkladı.


İlk projeleri olan Kınalı Evler 1'deki tüm konutları teslim ettiklerini anlatan Görmüş, Çelik Evler projesinin Garanti Barter A.Ş'ye devredildiğini, Chantua Evleri'nin devri için de iki ayrı şirketle görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. AKS Anadolu Konut'tan ev alan hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirten Görmüş şunları söyledi:


"İddia edildiği gibi kaçmadık. Hatta son 20 gün içinde 17 ev sahibine tapularını verdik. Sözleşmelerini iptal etmek isteyen müşterilerimizin paralarını da geri ödemeye başladık. Devretme yoluna...