04 / 05 / 2024

Nusret Kekeç

Nusret Kekeç

Türkons Gayrimenkul Maden İnşaat Kargo Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Akkuş, Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Karabulut, Nusret Şahin ve Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

İmar barışı neden yapılmamalı? İnşaat Mühendisleri Odası'ndan flaş açıklama!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu'ndan Nusret Suna, imr affı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve neden karşı çıkılması gerektiğini tek tek sıraladı. 

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nusret Heşe tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Homend 2506H Yağsız Fritöz AirFryer kaç TL, özellikleri ne? 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Homend 2506H Yağsız Fritöz AirFryer, patatesten tavuğa, deniz mahsullerinden keke, birbirinden lezzetli tarifleri tam kıvamında pişiriyor. Şık ve kullanışlı tasarımıyla beğeni topluyor. Peki, Homend 2506H Yağsız Fritöz AirFryer kaç programlı? İşte detaylar...

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Philips Airfryer Fritöz en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips fritöz XXL boyutu sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlanıyor. Kırmızı etten balığa, sebzeden keke kadar pek çok gıda fırına kıyasla yaklaşık 1.5 kat daha hızlı pişiyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

Nusret Kekeç Haberi

Nusret Kekeç

Türkons Gayrimenkul Maden İnşaat Kargo Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Akkuş, Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Türkons Gayrimenkul Maden İnşaat Kargo Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve kurumsal gayrimnkuller, özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkul acente faaliyetlerinde bulunmak. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...