29 / 04 / 2024

Nusret kimin

Nusret kimin

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Kimin maaşı kaç TL olacak? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla kaç lira olacak? Kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Şimdi bakın! 

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Hemen ek göstergeli maaş rakamlarına bakın!

2023 itibariyle hayata geçecek 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşları ve ikramiyeleri yükselecek. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? 3600 ek gösterge maaşlarda nasıl etkili olacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen tüm ayr

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Bu tabloya hemen bakın!

'3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? 3600 ek gösterge ile maaşlar yükselecek mi? İşte 3600 ek göstergedeki son durum...

Nusret kimin Haberi

Nusret kimin

Nusret Gökçe, ABD’de ilk restoranını 4 Kasım günü açıyor. Sosyal medya fenomeni olan Gökçe, Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da açıyor. Nusr-Et, Türkiye’de 8 ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde iki olmak üzere toplam 10 restoranında misafirlerini ağırlıyor.

Gökçe’nin ortağı Mithat Erdem, "Buradaki yatırımı tamamladık. Şimdi sırada New York ve Doha var. " diye açıkalama yaptı. 

Erdem sözlerine şöyle devam etti; "Bir ay sonrada buradaki restoranı açacağız. ABD’deki ikinci şubenin yatırım tutarı da 5 milyon dolar civarında olacak" dedi. Nusr-Et Steakhouse’un Miami’deki mönüsünde Türk şaraplarının da yer alacağı belirtildi.


200 kişilik oturma kapasitesine sahip mekan,  780 metrekarelik alanda misafirlerini ağırlayacak. Nusret Gökçe, özellikle “Saltbae” hastagi ile ses getirdi....