17 / 05 / 2024

Nüvit Uyar biyografi

Nüvit Uyar biyografi

Mimar Nüvit Uyar kimdir? Mimar Nüvit Uyar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Nüvit Uyar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüvit Uyar..

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

Japon deprem uzmanı yine uyardı: Türkiye'deki yapıların yüzde 50'sinin yenilenmesi gerekli

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye için kentsel dönüşüm uyarısında bulunarak açıklama yaptı. Buna göre, Moriwaki, Türkiye'deki yapıların yüzde 50'sinin yenilenmesi gerektiğini kaydederek, "Bunun için Japonya'dan 2 firmayı Türkiye'ye getirttim." diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Serbes uyardı: Erken uyarı sistemi bir deprem tahmini değildir!

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki iki deprem öncesi bazı cep telefonlarına deprem olacağı yönünde uyarı mesajı gitti. Telefonlara giden erken uyarı mesajıyla ilgili Prof. Dr. Ahmet Serbes, bu uygulamanın bir deprem tahmini olmadığını söyledi. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

Altına fısıldayan adam İslam Memiş'ten uyarı: Haziran ayında altın ve dolar etkilenebilir!

İslam Memiş, Haziran ayı için "gram altın" konusunda uyarıda bulundu ve dolar karşısındaki tüm varlıkların etkilenebileceğini söyledi.

Dünyaca ünlü bankadan müşterilerine uyarı: ‘Seçim öncesi TL pozisyonlarını kapatın’

Türkiye'de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala, İsviçreli Swisquote Bankası risklerini azaltmaları için müşterilerine seçin öncesi Türk Lirası pozisyonlarını kapatma uyarısında bulundu.

Elinde altını olanlar dikkat! Açıklamalar ard arda geldi! Altın yatırımcılarına büyük uyarı

Gram altın ücretleri yükselişe geçerken, uzmanlardan da çok önemli değerlendirmeler geldi. Elinde altını olanlar ise o seviyelere dikkat! Altınlarınız elinizde eriyebilir. TD Securities analistleri piyasalarla alakalı bakın ne uyarılar yaptı?

Nüvit Uyar biyografi Haberi

Nüvit Uyar biyografi

Nüvit Uyar kimdir?

1959 da İzmir de doğdu. 1976 da Karataş Lisesinden, 1982 de Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Mimar Erdoğan Topuz Atölyesinde ve Tepe Grubunda çalıştı.


1986-1989 da Mimar Güner Eliçin ile ortak olarak çalıştı. 1989 yılında kurduğu şirketi Tüm Yapı-Nüvit Uyar adıyla kendi bürosunda çalışmalarını yürütmüştür. 


Aile şirketi Egesin Ltd. yönetimine, Nüvit Uyar Mimarlık Atölyesi adıyla Serbest Mimarlık ve Yapı Uygulamalarına devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyesi olan Nüvit Uyar'ın yayınlanan projeleri; Temsil Plaza/Özel Yarışma Birinciliği (Tasarım Dergisi 75. Sayı), İzmir de 4 Yıldızlı Kent Oteli (Tasarım Dergisi 95. Sayı), Joker Kimya Merkez Ofisi, Temsil Plaza (2011 Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi -Ticari Yapılar)'dır.

Nüvit Uyar, İzmir Serbest Mimarlar Derneği yönetim kurulunda,...