01 / 05 / 2024

ODTÜ Eymir Gölü

ODTÜ Eymir Gölü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki gece katıldığı bir televizyon kanalında, Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Eymir Gölü ile ilgili tartışmalara da değindi.

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Mimarlar Odası, ODTÜ Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'na dava açacak!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, ODTÜ’den geçecek tünel yol ile Eymir Gölü’nü ilgilendiren ve askıya çıkan ODTÜ Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’nı eleştirerek dava açacaklarını söyledi.

Gökçek: Eymir'i alacağız, devamına boğaz yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı programda Eymir Gölü ile ilgili planlarını şöyle açıkladı: “Eymir elden çıkmış vaziyette. Eymir’i alacağız, devamına da boğaz yapacağız”

Gökçek: Eymir'i inşallah ODTÜ'den alacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki gece katıldığı bir televizyon kanalında, Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Eymir Gölü ile ilgili tartışmalara da değindi.

ODTÜ Mezunlar Derneği: Eymir bizim kutsalımız

ODTÜ Mezunlar Derneği, Eymir Gölü’nde yaşananlara ilişkin panel düzeledi. Eymir’in halka açık, ranta kapalı olduğunun sıkça vurgulandığı etkinlikte "Diplomatik Otel yapılmaması için mücadele edeceğiz” denildi.

Eymir Gölü yanına inşa edilecek otelim ÇED toplantısı yapıldı!

Eymir Gölü'ne 150 metre uzaklıkta yapılması planlanan 'diplomatik otel' projesi için ilk 'halkın katılımı toplantısı' Mühye Köyü köy kahvehanesinde düzenlendi..

Eymir Gölü halkın ortak malı olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü 'nün Büyükşehir 'e devri ile ilgili iddialı açıklamalarını devam ettirdi. ODTÜ 'lülerin burayı kendi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Eymir Gölü çevresine ağaçlandırma zorunluğu geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Eymir Gölü'nün çevresindeki şahıs arazilerine yapılacak tesis ve konutlar için "ağaçlandırma" zorunluluğu getirdi...

Melih Gökçek ısrarlı: Eymir’i alacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nin ODTÜ’den alınarak Ankaralının kullanımına açılacağını Güvenpark’ı yeniden düzenleyeceklerini, Turan Güneş Bulvarı’nın genişletileceğini, kente yeni stat yapılacağını açıkladı.

Eymir Gölü kıyısına yapılacak otel için tepki gösterildi!

Ankara' da Eymir Gölü’ ne 150 metre mesafedeki araziye otel yapılacak olmasını protesto eden çevre örgütleri, alandaki yapılaşmanın önünü açan plan değişikliğine tepki gösterdi...

ODTÜ'den Eymir Gölü açıklaması!

Eymir Gölü'nde ağaçların kesildiği iddialarına ilişkin ODTÜ'den bir açıklama yapıldı: "İddia edildiği gibi yeni bir tesis yapılması amacıyla yapılan bir ağaç kesimi söz konusu değildir"

Baran Bozoğlu: Eymir Gölü kıyısına otel istemiyoruz!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkan Baran Bozoğlu, Eymir Gölü kıyısına yapılması planlanan otel projesine yönelik olarak açıklamalarda bulundu.Bozoğlu, Eymir Gölü kıyısında otel istemediklerini söyledi...

ODTÜ Eymir Gölü Haberi

ODTÜ Eymir Gölü

Melih Gökçek Eymir Gölü ile ilgili şunları söyledi:


"Eymir Gölü’nde ağaçlara kıydılar. Bunlar güya ağaç dostu. ODTÜ’lüler kestikleri ağaçların gerekçesini de savundular. ODTÜ gerekirse kesebilir, biz gerekirse kesemeyiz. Kaldı ki ODTÜ’nün Eymir’deki ağaç kesimi izinsiz çıktı, hiç yüzleri kızarmadan ‘Biz izin aldık’ dediler. Aynı şeyi ben yapsam ne yaparlardı. Bu yer artık ODTÜ’nün elinde kullanılamaz hale geldi. Biz Eymir’i inşallah ODTÜ’den alacağız, Eymir’i Ankara’ya...