05 / 05 / 2024

ODTÜ planı davalık mı oldu

ODTÜ planı davalık mı oldu

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi yetkilileri, ODTÜ ilişkin her 2 imar planında Eymir Gölü ve çevresinin "ODTÜ özel orman alanı" olarak işlendiğini belirterek, "Eymir'de herhangi bir turistik tesise izin verilmesi mümkün değil" dedi.

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Zekeriyaköy'de villada oturan ünlü çift de ev sahibiyle davalık: 'Biz bu evden çıkmayız!' 

Ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olduklarını sık sık dile getirirken; şimdi de ünlü bir çift kira sorunu ile gündem oldu. İşte yaşananlar... 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Konya Cihanbeyli Şeker Fabrikası'nda imar planı resmen onaylandı! 

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kurulacak olan Konya Şeker Fabrikası'nın imar planı bakanlık tarafından onaylandı. 

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın binası tahliye ediliyor: ODTÜ ve Bakanlık 'depreme dayanmaz' dedi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının binasını inceleyen ODTÜ ve Çevre Şehircilik Bakanlığından depreme dayanıksız raporu çıktı. Binada tahliye çalışmaları başladı. İşte detaylar...

Obhan Plan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obhan Plan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Batal tarafından kuruldu.

Obhan Plan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obhan Plan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Batal tarafından kuruldu.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

ODTÜ planı davalık mı oldu Haberi

ODTÜ planı davalık mı oldu

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi yetkilileri, ODTÜ ilişkin her 2 imar planında Eymir Gölü ve çevresinin "ODTÜ özel orman alanı" olarak işlendiğini belirterek, "Eymir'de herhangi bir turistik tesise izin verilmesi mümkün değil" dedi. Yetkililer, "tartışmalı" planın iptali için dün dava açıldığını belirtti. Yetkililer, yine ODTÜ arazisinden geçmesi planlanan 2 bin 500 metrelik tünel yol için ise "Kabaca yapılan bir hesaplamayla bu tüneller için yapılacak masraf ile 5-8 kilometrelik bir metro hattının yapılabileceği anlaşılıyor" diye konuştu. 

Odadan yapılan açıklamada, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan, 29 Mayıs 2014 tarihinde askıya çıkan ve kamuoyunda ODTÜ Planı olarak bilinen imar planını değerlendirildi. Oda yetkilileri, "ODTÜ 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, ODTÜ 1/5 Bin Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım...