12 / 05 / 2024

Ogün Turanlı kim

Ogün Turanlı kim

Via Properties & Gürsoy ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia'da ofislerin yüzde 60'ının, konutlarınsa yüzde 90'ının satıldığı belirtildi. Projenin AVM'sine yılda 20 milyon ziyaretçi bekleniyor...

Hakimler ve savcılar lojman kiralarına yapılan zamma karşı dava açtı

Ev sahibi–kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmezken bir dava haberi de hakim ve savcılardan geldi. Hâkimler ve Savcılar Derneği, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın Hâkim ve Savcı lojman kiralarına yüzde 300’e varan  zam yapması karşısında dava açtı.

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çoban ve Ogün Çoban ortaklığında kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsa İstanbul’da işlem gören futbol kulüpleri ligde kıyasıya bir mücadele verirken elde ettikleri başarılar ve kulüplerine sağladıkları maddi katkılarla borsadaki değerlerini de belirlemiş oluyorlar. Peki borsanın şampiyonu kim? Detaylar haberde.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İskan masrafına dair pek çok kişi aynı soruyu sormaktadır. Bir mülk alırken iskan masrafını kim öder? İşte merak edilen o detaylar!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Kamerası en iyi telefonlar açıklandı! Apple bu listeyi görmesin! Bakın zirveye kim geçti! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

DxOMARK kamerası en iyi telefonları açıkladı! Bu listeyi Apple'dan saklayın! Bakın kamerası en iyi telefon hangisi oldu! İşte kamerası en iyi 10 telefon ve 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ogün Turanlı kim Haberi

Ogün Turanlı kim

Via Properties & Gürsoy ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia'da ofislerin yüzde 60'ının, konutlarınsa yüzde 90'ının satıldığı belirtildi. Viaport Venezia'ya yılda 20 milyon ziyaretçi gelmesini öngördüklerini belirten Kiralama Direktörü Ogün Turanlı, 'Yan açık yan kapalı olarak tasarlanan AVM'mizin kapalı kısmında, misafirlerimize açık havada geziyormuş hissi yaşatacağız"...