12 / 05 / 2024

Okullar 5 6 Mayısta tatil mi

Okullar 5 6 Mayısta tatil mi

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı yer alıyor. Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

Tokat depremlerinden sonra deprem uzmanları peş peşe açıkladı! 5.6 büyüklüğünde deprem olabilir!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ederken deprem uzmanlarından peş peşe açıklama geldi.  5.6 büyüklüğünde deprem olabilir...

O şehir ve çevresi dün 5.6 büyüklüğünde sallanmıştı: Uzmanından 6.6'lık deprem uyarısı! 

Doç. Dr. Bülent Özmen, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen ve çevre şehirlerden de hissedilen depremle ilgili konuştu ve 6.6'lık deprem uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Son dakika! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul ilçelerinin belediye yönetişim karnesi 5.6’ya kadar yükseldi...

Argüden Yönetişim Akademisi’nin, yerel yönetimlerde yönetişim kalitesini yükseltmek üzere hazırladığı “Belediye Yönetişim Karnesi” sonuçları kapsamında 2018 senesindeki ilk çalışmadaki 5.0 ortalama, 2023 senesinde 5.6’ya kadar yükseldiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Çiftlikköy'de kentsel dönüşümün önü açılıyor: 5-6 kata kadar imar verilmesi planlanıyor!

Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olan Adil Yele ilçede deprem öncesi binaların kentsel dönüşüme girmesini sağlamak için 5-6 kata kadar imar vereceklerini açıkladı.

O ildeki konut fiyatları 5-6 milyon TL’den 1 milyon TL’ye kadar düştü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde 6 Şubat deprem felaketinin ardından konut satışları resmen dibe vurdu. Deprem öncesi 5-6 milyon TL’ye satılan daireler şimdilerde 1 milyon TL’ye alıcı bulamaz hale geldi.

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

5-12 Ekim 2023 halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler 

Ekim 2023, borsa takipçileri için oldukça hareketli bir ay olmaya devam ediyor. Halka arz konusunda son dönemin en çok konuşulan gelişmelerinden biri Meka Beton'un 5-6 Ekim tarihleri arasında borsada işlem görmeye başlayacak olması. Talep toplama süreci de bugünden itibaren start alıyor. 

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Okullar 5 6 Mayısta tatil mi Haberi

Okullar 5 6 Mayısta tatil mi

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı bulunuyor. 

Ramazan Bayramı sebebiyle 3 günlük resmi tatilin Cuma gününe kadar uzatılıp uzatılmayacağı merakla bekleniyordu. Konuyla ilgili resmi açıklama Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. 

Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

Okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak?

Ramazan Bayramı bugün sona eriyor. Peki Perşembe ve Cuma günü okullar tatil mi? İşte merak edilen o sırunun yanıtı

Ramazan Bayramı’ndan sonra diğer kamu kurumları ve özel kurumlar gibi okullarda da izinler sona eriyor ve okullar yarın yeniden açılıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Yüksek Öğretim Kurumu tarafından uygulanan takvime göre, Türkiye'deki bütün ortak eğitim birimleri yarından itibaren yeniden faaliyet gösterecek.

KPSS şartı olmadan...