19 / 05 / 2024

okullarda kahvaltı

okullarda kahvaltı

Hollanda'da düşük gelirli semtlerdeki 500 ilkokula ücretsiz kahvaltı dağıtılacağı, böylece artan gıda fiyatları nedeniyle çocukların okula aç gitmeyeceği açıklandı.

Özel okullarda yasaya rağmen zam yüzde 300'e dayandı!

Özel okullarda geçen sene yaşanan ‘fahiş fiyat' krizi bu sene de tekrarlanıyor. Bazı okullar yüzde 57'lik artış tavanını ek ücretlerle delip yüzde 300'e kadar çıkarıyor. İsyan eden velilere de ‘çocuğunu okuldan al' baskıları yapılıyor.

BİM'e Alfa katlanabilir elektrikli bisiklet ve Benante 12 parça kahvaltı seti geliyor! BİM 8 Aralık aktüel kataloğu

BİM'in 8 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Alfa Romeo R1 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet ve Benante 12 parça kahvaltı seti dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

ŞOK’ta 12 parça yemek takımı 899 TL’ye, 13 parça kahvaltı takımı 299 TL’ye, yüzey temizleyici 92,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 21 Kasım’a kadar dev indirimli ürünler tüketicileri bekleyecek. Buna göre, 12 parça yemek takımı 899 TL’ye, 13 parça kahvaltı takımı 299 TL’ye, yüzey temizleyici 92,50 TL’ye düştü. İşte 19 Kasım 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK'ta kahvaltı takımı 499 TL'ye, 36 parça çatal bıçak seti 999 TL'ye satılacak! ŞOK yeni ay aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda  kahvaltı takımı 499 TL'ye, 36 parça çatal bıçak seti 999 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

KYK Yurtlarında yemek ve kahvaltı: Ücretsiz mi, ücretli mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK yurt yerleştirme sonuçlarını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Öğrenciler şimdi KYK yurtlarında ne gibi imkanlarla karşılaşacaklarını araştırıyorlar. En merak edilen konulardan biri de yemek ücretlerinin durumu oldu. Peki KYK yurtlarında kahvaltı ücretsiz mi?

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

16 milyonu aşkın kullanıcısı olan Trendyol verilerine göre en yoğun market siparişi, akşam 17-19 saatleri arasında verilirken, yemekte en yoğun ilgiyi kahvaltıda simit, öğle ve akşam yemeklerinde ise lahmacun gördü.

Veliler ve öğrenciler dikkat! Okullarda telefon yasaklanıyor!

UNESCO, öğrenmeyi iyileştirmek ve çocukları siber zorbalıktan korumaya yardımcı olmak amacıyla okullarda telefon yasağı getirilmesi önerisinde bulundu. İşte detaylar...

BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 21 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünleri belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü.

30 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı 1.769 TL'ye düştü: Yüzde 30 indirimde 

30 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımının 2.520 TL olan fiyatı yüzde 30 indirimle 1.769 TL'ye düştü. İşte detaylar...

ŞOK Market'te 13 parça kahvaltı takımı 349 TL'ye, çaydanlık 399 TL'ye, çift kişilik pike 169 TL'ye düştü!

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Kampanya kapsamında, 13 parça kahvaltı takımı 349 TL'ye, çaydanlık 399 TL'ye, çift kişilik pike 169 TL'ye düştü.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

okullarda kahvaltı Haberi

okullarda kahvaltı

Hükümetin internet sitesinde yayınlanan bildiride, gıda fiyatlarındaki artış nedeniyle yoksul ailelerin çocuklarının okula aç gitmemesi için en kısa sürede ücretsiz kahvaltı dağıtılacağı belirtildi. 

Yoksulluk Politikası, Katılım ve Emeklilik Bakanlığı ile Temel Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan gençlik eğitim fonu için 5 milyon avroluk destekle yoksul bölgelerdeki 500 ilköğretim okuluna 4 ay süreyle kahvaltı dağıtılacağı belirlendi.

Gıda fiyatlarındaki hızlı artışın etkisinin okullarda açıkça görüldüğü belirtilen açıklamada, bazı çocukların okula aç karnına  geldiği ve bunun da onların öğrenmelerini ve fiziksel gelişimlerini olumsuz etkilediği kaydedildi. 

Yoksulluk Politikası, Katılım ve Emeklilik Bakanı Carola Schouten, "Yoksul ailelerin çocuklarının yükselen enflasyonun kurbanı olmaması gerekir." şeklindeki sözlerine yer verilen açıklamada, İlköğretim Okulları Bakanı Dennis Wiersma'nın "Evlerinde sıkıntı çeken çocukların okullarda endişe duymadan eğitim görmesi için her şeyi yapmalıyız."...