16 / 05 / 2024

Ömer Gökdemir

Ömer Gökdemir

Gökdemir Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gökdemir ve Nurettin Gökdemir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Halka arzda yeni dönem: 2024'te tüm başvurular e-Başvuru sisteminden alınabilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu yıl 15 Aralık itibarıyla 54 şirketin halka arz edildiği bilgisini verdi. Gönül, ayrıca "Şirketler piyasadan 79,3 milyar lira fon sağladığını ve 2024 yılında halka arz başvurularının e-Başvuru' sisteminden yapılacağını söyledi.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

‘Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları’ konut arzının artırılmasına katkı verecek!

SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, deprem kuşağındaki Türkiye'de mevcut yapı stokunun güçlendirilmesi, yenilenmesi ve kentsel dönüşümün sağlanması gerektiğini belirtti. Gönül, "Bunun için gerekli finansman kaynağına ulaşma konusunda sermaye piyasası araçları büyük önem kazanmaktadır” dedi.

Tohumculuk sektörü AR-GE faaliyetlerini giderek artıracak

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, Türkiye'de tohumculuk sektörünün her anlamda büyüdüğünü belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Yatırımcıyı yönlendiren hesaplara tedbir geliyor

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, hisse senedi yatırımcılarına yönelik sosyal medya üzerinden yapılan yönlendirmeleri takip ettiklerini belirterek alım tavsiyesi veren ve eğitim adı altında hisse öneren hesaplara son aşamada uygulanabilecek tedbirin kapatma olduğunu söyledi.

Ömer Gökdemir Haberi

Ömer Gökdemir

Gökdemir Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gökdemir ve Nurettin Gökdemir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu. 


Gökdemir Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...