22 / 05 / 2024

Ömer Lütfi Topalın gayrimenkul mirası

Ömer Lütfi Topalın gayrimenkul mirası

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre; Kumarhaneciler kralı Ömer Lütfi Topal'ın mirasıyla ilgili atanan tereke mümessilliği malvarlığını zarara uğrattı diye eşi ve 4 çocuğuna dava açtı

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Kulis: Hazine Bakanı Nureddin Nebati gidecek yerine Lütfi Elvan yeniden getirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeniden koltuk değişimi olacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 2 Aralık 2021'de aldığı sürpriz bir kararla görevden "affını" isteyen Lütfi Elvan yeniden koltuğa getirilecek! İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan önemli döviz kuru mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, döviz kuruna yönelik "Kur istikrarının sağlanması ve enflasyonda düşüşle sermaye girişi hızlanacak, TL varlıklara giriş artacak" dedi. Elvan, "Enflasyonla mücadele, tüm politikalarımızın merkezinde yer alıyor" ifadesini kullandı.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Elvan, başka ülkelerdeki kripto para uygulamalarının değerlendirildiğini de belirtti.

Lütfi Elvan'dan faizsiz konut edindirme kampanyaları açıklaması!

Lütfi Elvan, gelir düzeyi düşük vatandaşların yanında olacaklarını, hiçbir zaman onların mağduriyetine yol açacak bir girişimde bulunmayacaklarını belirtti.

Lütfi Elvan'dan özelleştirme açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, gelecek dönemde küresel salgının etkilerinin azalacağı ve yeni fırsatların oluştuğu bir toparlanma dönemine girileceğine dikkat çekerek, özelleştirme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Lütfi Elvan: Ekonomik ve sosyal dönüşüm programlarını hayata geçireceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, ''Yerli ve uluslararası girişimciler için yatırım ortamının iyileştirilmesi konusunda yapısal reformları hayata geçireceğiz.'' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı!

Berat Albayrak'ın istifa talebinin kabulünden sonra, Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı.

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Lütfi Elvan'dan Samsun Lojistik Merkezi'ne tam not!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, depoların kiralanmaya başladığı Samsun Lojistik Merkezi'ni inceledi.

Lütfi Elvan, Mersin'deki projelerde incelemelerde bulundu!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin’de yapımı devam eden Liman-Hal köprülü kavşak çalışmalarının 2018 yılı Nisan ayında tamamlanacağını söyledi.

Ömer Lütfi Topalın gayrimenkul mirası Haberi

Ömer Lütfi Topalın gayrimenkul mirası

İstanbul'da 18 yıl önce öldürülen ünlü kumarhaneci Ömer Lütfi Topal'ın milyonlarca liralık gayrimenkul mirasıyla ilgili atanan "tereke mümessilliği" malvarlığını zarara uğrattığı iddiasıyla Topal'ın eşi ve 4 çocuğuna dava açtı. 400 gayrimenkulü bulunan Topal'ın 5 varisinin, terekeye ait bazı gayrimenkulleri yasaya aykırı olarak kiraya verdiklerini belirten Tereke Mümessilliği, 2011'e kadar sadece 23 kiracının tespit edildiğini, geriye kalan gayrimenkullerde ne kadar kiracı ve kira gelirinin olduğunun halen tespit edilemediğini ifade etti. Bakırköy 4.Sulh Hukuk Mahkemesi, kumarhaneciler kralı Ömer Lütfi Topal'ın mirasçılarının ikinci eş Birsu Hilal Altıntaş'ın çocukları Emir Ömer Topal ile birinci eş Safiye Belli'den olan çocukları Elif Lütfiye Topal, Serdar Murat Topal ve Ebru Zeynep Kasırga olduğunu belirlemişti. Bakırköy 1.Sulh Hukuk Mahkemesi de mirasın eşit olarak bölüştürülebilmesi ve vergilerin tam...