03 / 05 / 2024

ömerli hüseyinli köyü imar planı

ömerli hüseyinli köyü imar planı

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli-Hüseyinli Geçişi imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli Mahallesi, 112 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Merdivenköy imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Sahrayıcedit (Merdivenköy) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

ömerli hüseyinli köyü imar planı Haberi

ömerli hüseyinli köyü imar planı


1/25000 ölçekli İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu İlave Revizyon Nazım İmar Planı, 1/5000 ölçekli İlişkin Ömerli-Hüseyinli Geçişi Revizyon Nazım İmar Planı, 1/1000 ölçekli Ömerli-Hüseyinli Geçişi Revizyon Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 29 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı ve raporları için...