07 / 05 / 2024

Ondörtüç Pendik ön talep

Ondörtüç Pendik ön talep

İnsay Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen projede lansman fiyatları henüz netleşmedi. Ön talep toplanan projenin 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 45'te sabit tuttuğunu açıklarken, ekonomistlerden de dolar ve altın açıklamaları peş peşe geldi. Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun 70 TL olacağı tarihi açıkladı.  İşte Geçer'in o açıklaması...

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

AKOM'dan İstanbul'a uyarı! İstanbul'da sağanak yağış ve fırtına etkili olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), tarafından yapılan açıklama ile akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek olan kentte fırtınanın etkili olması da bekleniyor. İş haberin detayları...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Kiler GYO Referans Pendik ön talep topluyor! 700 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Referans Pendik projesi ön talep topluyor. İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 700 konut yer alıyor.

Altın, dolar ve euro... İslam Memiş olacakları peş peşe açıkladı! Rüzgar değil resmen fırtına geliyor! 

İslam Memiş altın, dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasalarda olacakları peş peşe açıklayan Memiş fırtınanın kopacağı tarihleri açıkladı.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

İslam Memiş bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar gözünüzü dört açın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşlara yaptığı yatırım tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Ondörtüç Pendik ön talep Haberi

Ondörtüç Pendik ön talep

İki bloğun bitişik bir bloğun ise ayrı yükseleceği Ondörtüç Pendik projesinde konutların yanı sıra ofis ve dükkanlar da tasarlanıyor. İnsay Yapı imzasını taşıyan projede 2 kat çıkılmış durumda.


Ondörtüç Pendik projesinde toplamda 264 bağımsız birim olacak ve teslimler bütün bloklar için aynı anda gerçekleştirilecek. 9 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Ondörtüç Pendik'te 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde daireler yer alacak.


İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Ondörtüç Pendik projesinin 2018 yılının sonuna doğru bitmesi hedefleniyor. Projede satış ofisinin yapımı sürüyor.


Peyzaj alanı ve kapalı otoparkın da olacağı projede ön talepler toplanıyor. Ondörtüç Pendik'te fiyatlar henüz belli değil.




0216 314 14 14

http://www.insayyapi.com/

Ezgi...