06 / 07 / 2024

onikişubat kentsel dönüşüm

onikişubat kentsel dönüşüm

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Aksu Tv ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk oldu. Mahçiçek: Onikişubat ilçesini, Türkiye'nin en yaşanılabilir yerlerinden biri haline getirmeye gayret ettiklerini ifade etti.

İzmir Gültepe halkından adaylara kentsel dönüşüm için taahhütname!

İzmir'de Mahalleler Birliği, 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde olan mahallelerine dair kendilerini hiçbir şekilde mağdur etmeyecek bir süreç için adaylara verilmek üzere taahhütname hazırladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Kentsel dönüşümün başarısı okur yazarlıkta gizli! Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmamalı!

Geçen yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinin yıkıcı sonuçları deprem bilincini biraz daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve kentsel dönüşümü gündemin ana konusu haline getirdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 5 maddelik kentsel dönüşüm önerisi!

2012 yılında çıkarılan kentsel dönüşüm düzenlemesinden sonra 6 Şubat depremleri de dikkate alınarak yeni kentsel dönüşüm yasası yürürlüğe girdi. Ancak yeni yasanın onaylanmasının ardından tartışmalar devam etti. 

Kentsel dönüşümde yeni model: Bina tamamlama sigortası ve sigortalı kentsel dönüşüm devreye giriyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası kentsel dönüşümün önemi bir kez daha anlaşıldı. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İstanbul Şişli Belediyesi, yeni bir model geliştirdi. İşte ayrıntıla

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Bakan Özhaseki 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıkladı! Tek çaremiz kentsel dönüşüm...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıklayarak Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğuna vurgu yaparak ''Tek çare kentsel dönüşüm" ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’un kangrene dönen kentsel dönüşüm noktası Kadıköy Fikirtepe için Şubat'ta yeniden başlattığı planlama sürecinde bir adım daha attı.

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

onikişubat kentsel dönüşüm Haberi

onikişubat kentsel dönüşüm

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Erol Öner'in hazırlayıp sunduğu "Kentin Başkanları" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Yiizbaşıoğlu, marasgundem.com internet sitesi yazarı Mehmet Taş ve Dünya Gazetesi Temsilcisi Ali Eskalen'in sorularını cevaplandıran Başkan Mahçiçek, geride kalan 11 aylık süreçte birbirinden önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 


Ulaşımdan kentleşmeye, sosyal belediyecilikten kültür hizmetlerine kadar pek çok alanda bundan sonraki dönem zarfında atılacak adımlara ilişkin de bilgiler veren Mahçiçek, "Yeni Türkiye'nin yeni Onikişubat'ını birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu. 


Onikişubat Belediyesi'nin 4 Nisan 2014 tarihi itibariyle kurulduğunu anımsatan Mahçiçek, kısa şiire içerisinde teknik ve fiziki alt yapı ile personel yapısını ve makine parkını oluşturduklarını kaydetti. 

Onikişubat Bclediyesi'nin artık kurumsal kimliğini oluşturmuş sayılı belediyelerden biri haline geldiğini dile...