03 / 05 / 2024

online mobilya alışverişi

online mobilya alışverişi

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor. Crate and Barrel online platform Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

WhatsApp uygulamasına alışveriş yapma özelliği geliyor!

Dünya genelinde oldukça yaygın olan WhatsApp yeni uygulaması için çalışmalarına başladı. Bu kapsamda WhatsApp alışveriş deneyimini iyileştirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar...

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'nın son dakika müjdesiyle, müşterilere harika bir fırsat sunuluyor... Artık banka market alışverişi yapan müşterilere nakit geri ödeme yapacak... İşte ayrıntılar...

online mobilya alışverişi Haberi

online mobilya alışverişi


Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor.


Misafirlerinizi gururla ağırlayacağınız, hayranlık uyandıran zevkli sofralar... Yaratıcılığınızı ateşleyecek, içinden çıkmak istemeyeceğiniz mutfaklar... Evinize baştan sona özgünlük ve stil katacak aksesuarlar... Tasarımı, kullanım kolaylığı ve sunduğu müşteri hizmetleri ile www.crateandbarrel.com.tr, Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.


Online alışveriş dünyasında bir ilke imza atan Crate and Barrel, Türkiye'de teslimat için zaman sınırlamasını ortadan kaldıran tek alışveriş sitesi oluyor. Özellikle yoğun iş temposuna sahip olan müşterileri memnun edecek bu uygulama, saat aralığı belirleyerek gece ya da pazar günü dahil, müşterilerin dilediği zaman siparişlerini teslim alabilmelerini sağlıyor. Seçilen ürünün stoğu tükenmiş ise, stoğa girer girmez e-posta ile bilgilendirme hizmeti sunan site, kullanıcıları...