09 / 05 / 2024

Onur Halil Pozan

Onur Halil Pozan

Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Avcı, Mehmet Bayar, Onur Halil Pozan tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Avcı, Mehmet Bayar, Onur Halil Pozan tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Halil Akgül kimdir?

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül kimdir? Halil Akgül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Akgül..

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

İBB, Kaba Halil Medresesi'ni restore ettirecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Fatih'te yer alan Kaba Halil Medresesi restorasyon işini 16 Aralık 2014 tarihinde saat 11.30 'da ihaleye çıkarıyor. İş 300 günde tamamlanacak.

Halil Kırşan: Özelleştirmeler sene sonuna kadar tamamlanacak!

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Halil Kırşan yaptığı konuşmada, elektrik sektöründeki özelleştirmelerde gelinen noktayı ve güncel durumu aktardı. Kırşan " Özelleştirmeler sene sonuna kadar tamamlanacak " dedi

Onur Market, gayrimenkul sektörüne girdi!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Halil Alparslan: İnşaat yasağında süre kısaltılmalı!

Altı aylık yasağın inşaatların bir sezonda bitmesine engel olduğunu belirten Halil Alparslan, Bodrum'un önümüzdeki yıllarda daha da büyük ilgi göreceğini ve buna göre planlama yapılması gerektiğini söyledi

Halil Kongur Prysmian Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halil Kongur Prysmian Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin Yönetim Kurulu’nda yeni atamalar da gerçekleştirildi.

Halil Özyurt: Turizm biterse, inşaat da biter!

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, "Turizm biterse inşaat da biter" diyerek, inşaat yasağının devam etmesini istedi. Özyurt, İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a çok büyük zarar verdiğini söyledi...

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

Ak Metal ve BTS Alüminyum'un acı günü! Halil İbrahim İnalman vefat etti!

Ak Metal ve BTS Alüminyum firmalarının kurucularından Halil İbrahim İnalman Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi bugün Balat Ferruh Kahya Camii'nden İkindi Namazına müteakip kaldırılacak.

Halil İbrahim Şenol: Gaziemir'in gelecek 25 yılını düşünerek proje yapıyoruz!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, makamında kabul ettiği CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner'e, akıllı ve çevreci belediye hizmet binası hakkında detaylı bilgi verdi.

Onur Halil Pozan Haberi

Onur Halil Pozan
Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Avcı, Mehmet Bayar, Onur Halil Pozan tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufahakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....