05 / 05 / 2024

Onur Karahan

Onur Karahan

Muka Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Karahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Beyoğlu, Şehitmuhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi, Bekar Sokak'ta kuruldu.

Ataman Deniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataman Deniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Bülent Ataman ve Onur Karahan ortaklığında kuruldu.

Onur Park Life Esenyurt teslim tarihi!

Onur Park Life Esenyurt projesi 718 daire ve 231 ticari birimden oluşuyor. Onur Çimento A.Ş.'nin kendi arazisinde inşa ettiği Onur Park Life İstanbul projesinde ön satışlar başladı...

Onur Park Life Evleri satış ofisi!

Onur Park Life Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Onur Park Life projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Onur Park Life İstanbul lansmanı 10 Nisan'da!

İstanbul'a yeni bir renk, heyecan ve keyif katacak olan Onur Park Life İstanbul projesinin lansman etkinliği 10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Malatya Karahan Tüneli açılış için gün sayıyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda yapımına 2009 yılında başlanılan Karahan Tüneli birkaç güne kadar araç trafiğine açılıyor. Karahan tüneli ile birlikte 20 dakikada geçilen yol 5 dakikalık mesafeye düşecek.

Onur Öngün'den doğudaki vatandaşlara evinizi satmayın çağrısı!

Terör nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Onur Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” çağrısında bulundu.

Karahan Tüneli'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Yapımına 2009'da başlanan, Malatya ile Doğu Anadolu'daki 12 ili Kayseri üzerinden batıya bağlayacak Karahan Tüneli'ndeki çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı.

Karahan Tüneli’nde çalışmalar son aşamada!

Elbistan’ı doğu illerine bağlayan Malatya-Darende karayolunda toplam uzunluğu 3 bin 200 metre olan Karahan Tüneli’nde çalışmaların son aşamaya geldiği ve kısa bir süre sonra araç trafiğine açılacağı bildirildi.

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri kitabı 14 Kasım'da YEM kitabevinde olacak!

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Karahan Tüneli'nin yapımı tamamlandı!

Malatya-Kayseri-Ankara güzergahında Doğu Anadolu’daki 12 ilin batı ile bağlantısını sağlayan D300 kara yolunda yapımı yaklaşık 6 yıldır süren 1,6 kilometrelik Karahan Tüneli'nin yapımı tamamlandı.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Onur Karahan Haberi

Onur Karahan

Muka Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Karahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Muka Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-MİMARLIK 1-A                 Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövöle,restitüsyon, restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...