30 / 04 / 2024

operasyonda tutuklanan oldumu

operasyonda tutuklanan oldumu

İstanbul merkezli operasyon kapsamında savcılık işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ve savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 7 kişi tutuklandı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Depremlerde yıkılan binalara ilişkin tutuklananların sayısı 218'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan veya imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili yürütülen soruşturmalarla ilgili olarak tutuklanan şüpheli sayısı 218'e yükseldi.

AB tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı patladı. Katar lehine lobicilik yapan parlamenter tutuklandı

Avrupa Birliği tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı ile çalkalanıyor. Tutuklanan Yunan parlamenterin evinde 600 bin euro nakit para bulundu. Belçika polisinin hafta sonu operasyonunun, pazartesi yapılacak Katar  ile ilgili oturumdan hemen önce yapılması dikkat çekti

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Aman dikkat tehlike cebinizde. 10 milyonluk vurgunun sırrı ortaya çıktı

Vatandaşların telefonlarına gönderdikleri korsan yazılımlarla 10 milyon liralık vurgun yapan 7 kişi tutuklandı. Denizli merkezli düzenlenen operasyonda şüphelilerin korsan yazılımla vatandaşın bilgisini elde ettikten sonra telefonla arayarak şifrelerini aldıkları tespit edildi.

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

operasyonda tutuklanan oldumu Haberi

operasyonda tutuklanan oldumu


İstanbul merkezli operasyon kapsamında savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.


Gözaltında tutuldukları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince öğlen saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ve savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 7 kişinin, sorgu işlemi sona erdi. 


Mahkeme, gözaltında tutulan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kardeşi Sebahattin Demir, Kader Demir, Mustafa Bayhan, Yene Çavdar, Selim Velioğlu, Ümit İsa Döğer ve İmren Özbey'in, "rüşvet için anlaşmak suretiyle rüşvet almak ve vermek" suçlarından, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olguların tespit edilmesi nedeniyle tutuklanmasına karar verdi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden savcılığa getirilen Hasan Yılmaz adlı bir kişinin ise mahkemeye sevk edildiği ve burada sorgusunun devam ettiği öğrenildi....