05 / 07 / 2024

Oral Göktaş biyografi

Oral Göktaş biyografi

Mimar Oral Göktaş kimdir? Mimar Oral Göktaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oral Göktaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Oral Göktaş..

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bayram sebebi ile erkene çekildi...

Türkiye Kurban Bayramı’nı dolu dolu geçirirken ödemelere ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında o ödemeler bayram sebebi ile erkene çekildiği kaydedildi. 

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarı ile hesaplara yatırılacağını kaydetti.

Bakan Göktaş'tan evde bakım parası müjdesi: Bayram öncesi hesaplara 7 bin 608 TL yatacak! Yarın hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım parası ödemelerinin yapılacağı tarihin öne çekildiğini duyurdu. İşte merakla beklenen o ödeme tarihi...

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını kaydetti.

Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Kurban bayramı öncesi 4 milyar TL ödenecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde merakla beklenen Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili son dakika müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Evlilik kredisi ödemeleri bugün resmen başlıyor! 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL veriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada 2 sene geri ödemesiz, 48 ay vadeli, 150 bin liralık kredi desteği ödemelerinin bugün başlayacağını müjdeledi. İşte Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Hesaplara tam 878 milyon TL yattı! SED desteği alanlar hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan açıkladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için bu ay 878 milyon TL SED ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki SED ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Evde Bakım Yardımı ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacı ile bu ay toplam 4,2 milyar lira Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını duyurdu.

Yaşlı ve engelli aylıkları için son dakika müjdesi! Hesaplara 4,8 milyar TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında bu yılın mayıs ayına ilişkin 4,8 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını müjdeledi. 

Evlenecek gençlere müjde: 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin TL'lik kredi 21 Mayıs'ta hesaplarda! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik kredisinde ilk ödeme tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatırmaya başladıklarını kaydederek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacaklarını açıkladı.

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

Evlenmeyi planlayan milyonlarca gencin takip ettiği ve 48 ay vadeli 150 bin Türk Lirası faizsiz evlilik kredisinde yaşanan son gelişmeler neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini duyurdu.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak olan projelerin değerlendirileceği  (YADES 2024) başvuruların başladığını ifade etti.

Oral Göktaş biyografi Haberi

Oral Göktaş biyografi

Oral Göktaş kimdir?

Oral Göktaş, 2005’te İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu, 2009’da aynı üniversitede Mimari Tasarım yüksek lisansını tamamladı. 2000 yılından itibaren Antalya, İstanbul ve Şili’de çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı. 


Farklı üniversitelerdeki tasarım derslerine yürütücü ve misafir jüri olarak katıldı, çeşitli yarışma ve diploma jürilerinde ve atölyelerde yer aldı. Çalışmalarına SO?'da devam ediyor. 


Ödüller 

Adana Marinaport Ekolojik Çekim Merkezi Davetli Proje Yarışması, 1. Ödül (2014)

MEB Eğitim Kampüsleri Davetli Mimari Proje Yarışması (Kocaeli), 2. Ödül (2013)

YAP İstanbul Modern Sınırlı Proje Yarışması, 1. Ödül (2013)

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Sınırlı Kentsel Tasarım ve Mimari Proje Yarışması, 3. Ödül (2012)

Şişli Lisesi Yarışması, Mansiyon (2011)

Çankaya Belediyesi U.C.E Konser Salonu ve Belediye Binası Yarışması, Mansiyon (2010)

Kadirli Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması, Mansiyon (2009) 

Denizli Belediyesi Hizmet Binası Mimari...