02 / 05 / 2024

ordu köşk apartmanı

ordu köşk apartmanı

Altıordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği kapsamında Mart ayında Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen raporda karar verildi.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Diyarbakır'da çöken 4 bina imar kanununa aykırı inşa edilmiş! 

Diyarbakır’da çöken Işık Apartmanı'nda 42, Yoldaş Apartmanı'nda 61, Hisami Apartmanı'nda ise 101 vatandaş hayatını kaybetti. 2019 yılında imar barışından faydalanmak için başvurulan üç binada inceleme yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Van Depremi'ndeki 'Işık Apartmanı' davası 10 yıl sonra sonuçlandı!

2011 yılında Van'da meydana gelen depremde 10 kişinin yaşamını yitirdiği Işık Apartmanı davası sonuçlandı.

Bakırköy'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Bakırköy'de yer alan kargir apartmanı 10 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı...

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Ordu kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi; kıyılarda bulunan, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. 

Fatih'te 15 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 18 bin 630 TL olarak belirlendi.

Doğanlar ve Rıza Bey apartmanları çürük raporuna rağmen yıkılmadı mı?

Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık bugünkü yazısında İzmir depremini kaleme aldı. İşte Aşık'ın "Çürük apartman" başlıklı o yazısı...

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

ordu köşk apartmanı Haberi

ordu köşk apartmanı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Taşbaşı Mahallesi 'nde bulunan Martı ve Köşk apartmanlarının kamulaştırılarak yıkılmasını kararlaştırıldı. 


Altıordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği kapsamında Mart ayında Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen raporda karar verildi. Komisyon tarafından yapılan incelemelerde Martı ve Köşk Apartmanlarının kamulaştırılarak yıkılmasının uygun olacağı kararlaştırıldı. 


Rapordu şu ifadelere yer verildi: "Komisyonumuzca yapılan inceleme neticesinde; İlimiz Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi, 19K-III-A uygulama imar planı paftası, 497 ada 4 nolu parselde hazırlanan U.İ.P-102,79 plan işlem numaralı plan tadilatı ile 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği yapılması talep edilmektedir. Söz konusu parseldeki yapı mevcut imar planında Islah Edilecek ve Koşullu Yenilenebilecek Yapılar statüsünde bulunmakta olup konut alanı olarak planlanmıştır. Bahse konu olan alanda yeşil alanın...