08 / 05 / 2024

organik ve ekolojik ürünler kapbula

organik ve ekolojik ürünler kapbula

Bebek ve çocuklara yönelik organik ve ekolojik ürünler üreten Kapbula Organik Şeyler, ihracat atağına kalktı. Danimarka ve Avustralya'ya ihracat yapan şirket Hollanda, Norveç ve Almanya'ya ihracat için de gün sayıyor...

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

ÇAYKUR'dan son dakika müjdesi: Yaş çay bedeli ve organik çay desteği hesaplara yattı! Yarın hemen alabilirsiniz!

ÇAYKUR, Temmuz 2023'te yaş çay ile mayıs ayı organik yaş çay destekleme bedeli olarak üreticilere verilen ödemeyi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Narenciyede kalıntı sorunu kalmayacak! Üreticilere 8 bin sinek tuzağı dağıtıldı!

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, biyoteknik ve biyolojik mücadele ve İyi Tarım Uygulamalarının organik ve kalıntısız üretimin temeli olduğunu belirterek, “Bütün zararlılarla hemen ilaçla mücadele etmemeliyiz” ifadesini kullandı.

Evlerinizi İyileştirirken Dünyayı Koruyun: Ekolojik Dekorasyonun Önemi ve Yararları!

Evlerinizi çevre dostu bir şekilde dekore ederek, doğal kaynakları koruyun ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakın.

Macrostyle, evinize lezzet getiriyor! Macrocenter 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Macrocenter, satışını yaptığı yüzlerce organik ve doğal ürünle, sağlıklı yaşamak isteyenlerin uğrak yeri. Doğal ürünler arayanların, sağlıklı yaşamak isteyenlerin aradığı ürünleri bulabileceği Macrocenter’da yeni katalog yayınlandı. İşte Macrocenter 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Taşınabilir, ergonomik, ekolojik ve maliyetsiz oluşlarıyla son zamanlarda milyonların göz bebeği olan Tiny House'lar uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları ve dezavantajları neler?

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Önder Harmankaya ve Beyazıt Biter tarafından kuruldu.

organik ve ekolojik ürünler kapbula Haberi

organik ve ekolojik ürünler kapbula



Bebek ve çocuklara yönelik organik ve ekolojik ürünler üreten Kapbula Organik Şeyler, ihracat atağına kalktı. Danimarka ve Avustralya'ya ihracat yapan şirket Hollanda, Norveç ve Almanya'ya ihracat için de gün sayıyor... 


KAPBULA Organik Şeylerin başarı öyküsü Türkiye'de pek çok örnekte olduğu gibi küçük bir atölyede başlıyor. Ancak diğerlerinden farklı olarak butik üretim özelliğini halen koruyor. Henüz çok genç bir firma olmasına rağmen Türkiye'nin en gözde semtlerinde mağazalar açmayı başarıyor. Markalaşma konusunda izlediği stratejiyle kendi alanında tanınan bir marka haline geliyor. İşte bu başarının arkasında genç bir kadın girişimci Tuba Tuna Yalcuva var. 


Kapbula'nın sahibi Tuba Tuna Yalcuva, "Organik ürünler hep dikkatimi çekiyordu. Ancak 2005'te oğlum dünyaya gelince bu alanla daha fazla ilgilendim. Çocuğuma giydirmek istediğim kalitede ürünler bulmakta güçlük çekiyordum. Hele de...