28 / 04 / 2024

Orhaneli ve Tunçbile ihalesi

Orhaneli ve Tunçbile ihalesi

ÖYK, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralları'nın,özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Konya Seker Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satışını resmen onayladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu: Merkez Bankası 250 puan artış yapar ve durursa ne olur?

TCMB faiz kararı yarın açıklanacak. Analistlerden beklentiler gelmeye devam ederken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten ''TCMB perşembe günü 250 puan artış yaptım ve durdum derse neler olur?'' sorusunu sordu. 

Buca Metrosu'nda tarih verildi: İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, Buca Metrosu'nda ışığın görüleceği tarihi açıkladı. İşte Buca Metrosu ile ilgili detaylar ve Tunç Soyer'in o açıklaması...

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Bakan Tunç duyurdu! 20 bin ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kira uyuşmazlığında 10 bin 46 dosyada anlaşmaya varıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, artan fiyat artışından dolayı kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında bugüne kadar çözümlenen ara bulucuya intikal eden uyuşmazlıkların 10 bin 46'sının anlaşmayla sonuçlandığını duyurdu.

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zihni Tunç tarafından kuruldu.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı! 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi belli oldu!

Binlerce kişinin beklediği hakim ve savcı yardımcısı sınavının tarihi belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1.000 hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav tarihini açıkladı. Peki hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Orhaneli ve Tunçbile ihalesi Haberi

Orhaneli ve Tunçbile ihalesi

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralları'nın,özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Çelikler Taahhüt inşaat ve Sanayi AS'ye, Soma B Termik Santralının da en yüksek teklif sahibi Konya Seker Sanayi ve Ticaret AS'ye satışını resmen onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararları. Resmi Gazete'nin dünkü sayısında...