30 / 04 / 2024

ortak ısıtmalı evler

ortak ısıtmalı evler

Bordum, Çeşme’de kalanların sayısında çok artış var. Pandemi ülkede birçok şeyi değiştirdi. Buna göre, artık ısınma çözümleri olan evler daha çok rağbet görecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, ortak sınav tarihlerini açıkladı...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yaptığı açıklama kapsamında, sınav tarihlerine ilişkin şu bilgiler açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

MEB'den ortaokul ve lise ortak yazılı sınav açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı ortaokul ve liselerde yapılacak olan yazılı sınavlar hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ortaokul ve lise yazılı ortak sınavları nasıl yapılacak, hangi tür sorular sorulacak? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Türkiye'de 2022'de kurulan yabancı ortak sermayeli şirket sayısı zirve yaptı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene kurulan yabancı ortak sermayeli şirket sayısı, 20 bin 135'e ulaştı ve 2010'dan bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu.

Prefabrik evler yazın sıcak olur mu?

Prefabrik evlerin ısınma sorunu olur mu, Prefabrik evler yazın sıcak olur mu? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Türkiye Rusya ve İran ortak otomobil geliştirecek! Sürpriz haber açıklandı

Bu yılın son çeyreğinde yüzde yüz elektrikli otomobil TOGG'u yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye'nin İran ve Rusya ile ortak bir otomobil projesi gerçekleştirmeye hazırlandığı açıklandı. İşte sürpriz haberin detayları...

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Koronavirüs sonrası hangi evler aranıyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evde geçirilen zamanın artması nedeniyle ev arayışlarında tercihler de değişti. Pandemi sonrasında ev arayanların olmazsa olmazı balkonlu evler oldu. 

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

1999'dan önce yapılan evler için risk uyarısı!

AK Parti'li Özhaseki'den, 1999'dan önce yapılan evler için deprem riski uyarısında bulundu. Özhaseki, ''Çünkü o günkü inşaat yönetmeliğine göre yapılan evlerin hesapları bugün yaptığımızdan çok farklı" dedi.

ortak ısıtmalı evler Haberi

ortak ısıtmalı evler

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü yazısında İstanbul Ekonomi Araştırma’nın yaptırdığı Türkiye raporunun son anketiyle ilgili konuları kaleme aldı. İşte o yazı...

Bordum, Çeşme’de kalanların sayısında çok artış var. Perakende mağazalarının bazıları genellikle ekim sonu kapılarını kapatırdı. Bu yıl hepsi açık... Üstelik kasalarda da yoğunluk devam ediyor. Bence pandemi bu yaşam biçimini kalıcı hale getirecek. Çoğu insan yaz tatillerine erken başlayacak ve mümkün olduğu kadar uzatacak. O yüzden artık yazlık evlerin ısınma, yalıtım gibi konuları da öne çıkacak. Artık ısınma çözümleri olan evler daha çok rağbet görecek. Çünkü maalesef bizde yazlıklar iki ay, en fazla üç ay kullanıldığından ve kışları açılmadığından ısınma klimalarla çözülürdü. Ama bunun yeterli olmadığını da çok iyi biliyoruz. Pandemi birçok şeyi değiştirecek gibi gözüküyor.

Anketler...