29 / 04 / 2024

Osman Belovacıklı özgeçmiş

Osman Belovacıklı özgeçmiş

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Konut fiyatları geçen yıl yüzde 75,5 arttı: Yüzde 50 faiz mi karlı, konuttan kira geliri almak mı?

Merkez Bankası konut fiyat endeksinin, Aralık ayında yıllık bazda yüzde 75,5 arttığını açıkladı. Peki konut yatırımı mı daha mantıklı, faiz mi? 

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

İş Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... İş Bankası müşterileri acilen hemen baksın!

İş Bankası, köklü geçmişi ve müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde bankacılık sektöründe önde gelen bankalardan biri olarak kabul ediliyor. Banka, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve müşteri portföyünü genişletmek için sürekli olarak yeni kredi paketleri hazırlıyor.

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6 şimdi A101'de! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan A101, suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6'yı satışa çıkardı! Peki, A101'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Osman Belovacıklı özgeçmiş Haberi

Osman Belovacıklı özgeçmiş

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "25 Haziran 1959 yılında Gerze’de doğdum. İlköğrenimi İnkılap İlkokulunda orta öğrenimimi Gerze Lisesinde yüksek öğrenimimi Sinop Eğitim Enstitüsünde tamamladım.


Sırası ile Gürsökü İlkokulu,  Dikmen Şeyhhüseyin İlkokulu,  Sarnıç İlkokulu ve Yakakent köylerinde 2000 yılına kadar öğretmen olarak görev yaptım. 2000 yılında Yakakent 100. Yıl Pansiyonu İlköğretim okuluna okul müdürü olarak atandım. 2005 yılı temmuz ayında emekli olup Gerze’de ticarete başladım.


Bu arada çevremizi , denizimizi , doğamızı yok etmek isteyenlerle hem adli hem demokratik mücadelemi vermekteyim. Başarıda sağladığıma inanıyorum. 2007 yılının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı oldum. 30 mart 2014 mahalli idareler yerel seçimlerinde halkımız tarafından 2. (ikinci) kez belediye başkanı olarak göreve getirildim . Eşim Gülhanım Belovacıklı emekli öğretmen...