21 / 05 / 2024

osman beşel kim

osman beşel kim

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Turizmde alarm zilleri çalıyor: Her beş otelden üçüne bankalar el koyabilir!

Turizm sektöründe alarm zilleri çalıyor. Bankalara olan borç 10 milyar dolara ulaşırken her beş otelden üç tanesine bankaların el koyabileceği belirtildi.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

 Bu indirimler kaçmaz! Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu; İşte tam liste 

Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Kim Market Marmara Bölgesi mağazalarında geçerli olan indirimli ürünler listesinde yok yok! İşte  Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

Bosch MS6CB61V7 El Blenderı ErgoMixx 1000 W Antrasit 2 bin 850 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch MS6CB61V7 El Blenderı ErgoMixx, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Apec elektrikli, katlanabilir bisiklet indirimli fiyatıyla A101’de! A101 aktüel kataloğu 10 Kasım 2022 fiyat listesi

A101’in Aldın Aldın kampanyasından kaçırılmayacak dev indirim vatandaşları bekliyor. A101 Market'in  10 Kasım aktüel kataloğunda Apec elektrikli bisiklet tüketicilerin beğenisine sunuldu. Peki, Apec elektrikli bisikletin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

23 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu yayınlandı!  Bu hafta BİM aktüel ürünleri 2 sayfa olarak açıklandı!

23 Ağustos 2022 Salı günü satışa sunulacak ürünlerden oluşan BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. İki  sayfa olarak paylaşılan katalogda birçok farklı ürün alışveriş tutkunlarının beğenisine sunuldu. Peki, 23 Ağustos 2022 Salı  günü BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünleri neler? Hangi ü

İkinci el prefabrik alınır mı? İşte detaylar!

Prefabrik evler, hem görüntüsü hem de maliyeti ile beğenilen yapılar arasında yer alıyor. Vatandaşlar, ikinci el prefabrik alınır mı merak ediyorlar. İşte detaylar!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

osman beşel kim Haberi

osman beşel kim

TONYA'DA Orman İşletme eski Müdürü iken belediye başkanlığı makamına oturan Orman Mühendisi Osman Beşel, ilçe için gerçekleştirecekleri hizmetlere değinerek, "Tonya'ya dört elle sarılmak yetmez, Beşel ile sarılacağız" diye konuştu. 


Tonya'nın hizmetin en güzel ve en özeline layık olduğunu kaydeden Başkan Beşel, "AK Parti iktidarının gücünü ve nimetlerini ilçemize taşımayı sürdüreceğiz. Bu kapsamda her mahalle için bir projem var. Bu projelerin bazılarında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yapacağımız hizmetler var" dedi. 

Tonya'da hayvancılık ve tarıma yönelik projelere de yer verdiklerini kaydeden Başkan Beşel, "Ülke genelinde uygulanan tarım politikaları nedeniyle tüm ilçelerimizde olduğu gibi Tonya'da hayvan sayısı azaldı. Şu anda 6-7 bin civarında büyükbaş hayvanımız var. Bu yönde yapılacak en güzel şey, Tonya'daki kaliteli yem üretimini rantabl kılıp bu potansiyeli harekete geçirerek, tanmı...