08 / 05 / 2024

Osmangazi 2015 projeleri

Osmangazi 2015 projeleri

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek için sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırım yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Osmangazi Barajı için geri sayım başladı!

DSİ’nin 2015’te projesini çizdiği Şile Ağva yakınında yapılacak Osmangazi Barajı için yeni adım daha atıldı. 

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 1.992 inşaata ruhsat verdi!

Osmangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde toplam bin 992 inşaat ruhsatı verdi. 2015 yılında bin 700 olan bu sayı 2016'da a yüzde 17’lik bir artış gösterdi.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Bursa Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Bursa'da Meydan Gazetesi köşe yazarı olan Ercan Akyıldız bugünkü köşe yazısında Bursa Osmangazi İlçesi'ndeki kentsel sorunları, projeleri, yatırımları ve kaçak yapılaşmayı anlattı. İşte Akyıldız'ın o yazısı...

2016 Osmangazi'de dönüşüm yılı olacak!

Osmangazi Belediyesi, 2015 yılında hız verdiği kentsel dönüşüm çalışmalarına 2016 yılında yepyeni projeler de dahil ederek sadece ilçenin değil tüm kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Osmangazi 2015 projeleri Haberi

Osmangazi 2015 projeleri

Kasım ayı içerisinde Bağlarbaşı Karakolu, Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi, Mehmet Akif Mahallesi Bilgi Evi, Doğanevler Üst Geçit'i, Panayır Taş Köprü, Hamitler Kapalı Pazar Yeri, Demirtaş Trap Tesisleri, Panayır Spor Tesisi, Altınova Spor Tesisi ve Emek Bölgesi Parkı hizmete açılarak ilçeye değer katacak. 

İnsanların yaşamlarını kolaylaştıracak, Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak projeler inşa ettiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi'de yapacak çok işimiz var. 

Özellikle kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 

Soğanlı'da hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projesi ile Bursa'da dönüşümü başlatacağız. Sadece Soğanlı değil, çevre mahalleleri de tetikleyecek olan bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Bursa, Türkiye'deki kentsel dönüşüme ışık tutacak" dedi. 


Posta...