04 / 05 / 2024

Osmangazide yıkım yapılıyor

Osmangazide yıkım yapılıyor

"Modern Osmangazi" için kaçak yapılar tek tek yıkılıyor. Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Dürdane Köyü'nde kaçak olduğu tespit edilen bir villa, inşaat aşamasında iken yıkıldı.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

İhtiyaç sahibi ailelere devletten ek gelir desteği! 700 TL’ye kadar ödeme yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve dar gelirli aileler için sunduğu çeşitli sosyal destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 1 yıl boyunca her ay dar gelirli hanelere 700 TL’ye kadar yardım yapılıyor.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

O ilde fay hattı üzerindeki binalar yıkılıyor!

Bolu'nun Gerede ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında fay hattı üzerinde bulunduğu tespit edilen yapıların yıkımları yapılıyor.

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatları buz kestirdi! Karaborsacılık mı yapılıyor? Hemen bakın! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler, son günlerde gübre fiyatlarını ve gübre piyasasında yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Gübre fiyatları buz kestirdi! Karaborsacılık mı yapılıyor? Hemen bakın! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

İŞKUR üzerinde başvuru yapılıyor! İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunları alınacak

İŞKUR üzerinden hemen hemen her meslek için personel alımları tüm hızıyla sürüyor. İŞKUR üzerinden özel sektörler için Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden online bir şekilde olacak. İşte tüm detaylar...

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Depreme dayanıksız raporu alınmadan bina yıkılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde depreme dayanıksız olduğu belirlenmeyen binalarda yıkım yapılıp yapılmayacağını kaleme aldı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Osmangazide yıkım yapılıyor Haberi

Osmangazide yıkım yapılıyor

Kaçak yapılaşmayla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmaları tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki kaçak bina ve işyerlerini tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından kaçak olduğu belirlenen Dürdane Köyü'ndeki bir villa inşaatı, belediye ekipleri tarafından yerle bir edildi. Geniş güvenlik tedbirleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yıllardır sürdürülen kararlı çalışmalar neticesinde Bursa'nın kanayan yarası olan kaçak yapılaşmanın önüne geçmeyi başaran Osmangazi Belediyesi yetkilileri, kaçak yapılaşmaya asla izin verilmeyeceğini ve yıkımların devam edeceğini söyledi. Ayrım gözetmeksizin kaçak yapı konusunda kanunların uygulanacağını dile getiren yetkililer, modern ve planlı bir şekilde gelişen Osmangazi'nin geleceği için kaçak yapılaşma ile mücadeleye devam edeceklerini söyledi. 


Bursa'da...