03 / 05 / 2024

osmanlı pazarında dükkanlar ne zaman teslim edilecek

osmanlı pazarında dükkanlar ne zaman teslim edilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

osmanlı pazarında dükkanlar ne zaman teslim edilecek Haberi

osmanlı pazarında dükkanlar ne zaman teslim edilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 Aralık 2015'te elektrik kontağından çıkan yangın sonucu küle döndükten sonra yeniden inşa edilen Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Osmanlı Pazarı Esnafı Kooperatif Başkanı Hamit Özsoy ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ile pazarın son durumuna bakan Başkan Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrımdı, ilk belediye başkanlığı yaptığım yerdir. Onun için Keçiörenlilere borcumuz da çoktur. Bu borcumuzu ödemenin mutluluğunu yaşıyorum, Allah bir daha böyle felaket vermesin. Hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz Başbakanımız bu konuda özellikle talimat vermişti ve 'derhal oraya gidin ilgilenin gereğini yapın' diye. Biz de Başbakanımızın talimatını özellikle zamanında yerine getirmenin mutluluğundayız. AK Partimizin bir özelliği var, o da şudur; bir söz verilirse söz zamanında tutulur. Burada da bir söz...