03 / 08 / 2024

OSTİM çin yatırım

OSTİM çin yatırım

Çin’e iş gezisi düzenleyen Başkentli sanayiciler, Çin’de yapılabilecek sanayi yatırımları ve ihraç edilecek ürünleri de araştırdı...

Golden vize konuttan doğrudan yatırımlara kayıyor!

İspanya, Portekiz ve Yunanistan'ın aralarında yer aldığı "Golden Vize" programında tercihler konut alımından doğrudan yatırımlara kayıyor. Pek çok hükümet yabancılara konut satışının gayrimenkul piyasasını olumsuz şekilde etkilemesi sebebiyle artık vize için yatırım fonlarını teşvik ediyor.

 Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi! 

Emlak piyasası, 2024 için yatırımcılara umut vaat ediyor. Büyüyen pazardan pay almak isteyen Türk yatırımcılar da rotasını geri dönüşü en kârlı olabilecek ülkelere çeviriyor. Bunların ilk sırasında Güneydoğu Avrupa ülkelerinden Karadağ geliyor. 

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün nasıl olacağını merak ediyor. Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

2023 yılı için yatırımcılara mesaj var! Portföy ağırlığınız böyle olmalı! İşte detaylar!

Yatırımcıları 2023 yılında ne bekliyor? Yatırımcıların 2023 yılında portföyleri nasıl olmalıdır? İşte bu soruların yanıtı!

Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Rekor rakam şimdi geldi! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi açıkladı!

Fed faiz kararı sonrası yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için yatırımcılar endişelenmeye başlarken Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların bayram edeceği müjdeli haberi açıkladı. Gümüş fiyatları için rekor rakam şimdi geldi. İşte gümüş fiyatları tam tamına bu kadar olacak...

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

OSTİM çin yatırım Haberi

OSTİM çin yatırım

OSTİM merkezli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği, düzenlediği iş gezisiyle Çin’e çıkarma yaptı. Aktif Başkanı Tolga Bülent Erdoğan ve beraberindeki heyet, Şangay’a yaptıkları gezi programı kapsamında, İnşaat Vasıtaları ve Yapı Aletleri sektörünün en büyük buluşma noktası olan Bauma fuarını da ziyaret etti. Heyet, Çin'e yapılabilecek sanayi yatırımları, ihraç edilebilecek nihai ürünler ve ithal edilebilecek ara ürünler hakkında araştırma yaptı.

Münih’te 30 yılı aşkın bir süredir düzenlenen ve inşaat sektörünün buluşma noktası olan Bauma fuarı ve Şangay gezisi hakkında bilgi veren Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:


“Bauma fuarı, bu yıl 7’ci kez Çin’de düzenlendi. Her yıl takip ettiğimiz fuarda, bu yıl sektörün önde gelen bir çok markasının katılım göstermediği dikkatimizi çekti. Ürün gamı itibariyle dünya klasmanında rekabet edecek düzeyde birçok Çin markasının fuarda...