30 / 07 / 2024

otel müşterilerinin en garip istekleri

otel müşterilerinin en garip istekleri

Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner'in araştırmasına göre, bazı otel müşterileri odaya keçi çanı ve ölü fare istemek ile tuvaletin maden suyu doldurulması gibi garip isteklerde bulunabiliyor

Emlak yatırımında en çok kazandıran şehir hangisi? Enflasyona karşı konut yatırımları yükseldi...

Emlak yatırımında en çok kazandıran iller belli olduğu açıklandı. Buna göre, yüksek enflasyonda konut yatırımında artış görüldü. yaşandı. Konutta en çok kazandıran şehirler hangileri oldu?

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıları arsa ve arazi yatırımlarına yönlendirirken, Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel isimli kullanıcı 2023 yılında toplam 60,034 tane arazi alım/satımı olduğunu belirtti. İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler...

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bir defalığa mahsus 2 bin 500 TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, kasım ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına göre, 2 bin 500 TL hediye edecek.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

Akbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalar sayesinde kazançlı çıkmasını sağlıyor. Bu kapsamda, bir kampanya daha hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında 2 bin TL kazandıracağını açıkladı.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, hemen her alanda düzenlediği kampanyalarına eylül ayında da devam ediyor. Akbank, yeni düzenlediği kampanya kapsamında İlk kez Axess’e başvuran ve alışveriş yapan müşterilerine 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Emeklilere AK Parti Başkanvekili'nden müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? Hemen bakın!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına yapılacak ara zammın detaylarını açıkladı ve bu konuda yapılan çalışmaların ne zaman başlayacağını ilk kez duyurdu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2023? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

otel müşterilerinin en garip istekleri Haberi

otel müşterilerinin en garip istekleri


Oteller müşteri memnuniyetini ön planda tutarak misafirlerinin taleplerini yerine getirmeye çalışsalar da bazı talepler şaşkınlık yaratıyor.


Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, otel müşterilerinin en garip taleplerini araştırdı. 


400 otel çalışanı ile gerçekleştirilen uluslararası araştırmaya göre, otel müşterileri menüden banyoya ve uyku alışkanlıklarına kadar ilginç istekleriyle şaşırtabiliyor. Tek bir müşterinin 16 yastık isteğinin yanında, uykuya yardımcı olması için keçi çanı isteyenler de bulunuyor.


Araştırmaya göre en garip talepler genelde yemekle ilgili geliyor. Otel görevlileri günde 15 salatalık, tavuğun sadece sağ budu ve gece boyunca her saat başı bir bardak su getirilmesi gibi isteklerle karşılaştıklarını belirtiyor.


Yemekten sonra en sık karşılaşılan talepler ise banyoyla ilgili istekler oluyor. Kimi müşteriler banyonun bal ile kimileri de çikolatalı süt ile doldurulmasını talep ederken, tuvaletin maden suyuyla doldurulmasını isteyen...