30 / 04 / 2024

oteller el değiştirecek mi

oteller el değiştirecek mi

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak tarihinden itibaren resmen yürürlüğe alındı. 3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

Bütün dengeleri değiştirecek! Dolar değil altın…

Batı Afrika ülkesi Gana, ödemeler dengesini kökünden değiştirecek bir karara imza attı. Buna göre ülke, döviz artışının yol açtığı enflasyonun frenlemek için petrol ürünlerini dolar yerine altınla satın alacak.

Petrol`de yeni bir devir başladı! Bu bütün dengeleri değiştirecek!

Batı Afrika ülkesi Gana, ülkenin ödemeler dengesini temelden değiştirecek bir karar aldı.

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme!  Yarın net rakamlar gün yüzüne çıkacak

Altın fiyatlarındaki son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek kritik gelişmeler yaşanıyor. Yarın ise altın fiyatlarında net rakamların gün yüzüne çıkması bekleniyor. İşte detaylar...

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

AVM'lerde el değiştirmeler başlayacak!

Salgın döneminde markalara destek için AVM yatırımcısının elini taşın altına koyduğunu belirten Hüseyin Altaş, AVM’lerde el değiştirmelerin yaşanacağını aktardı. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Oteller banka takibinde! El değiştirmeler başlayabilir!

Salgının vurduğu sektörlerden olan turizmde kredi borçları artıyor. Bankalar, geçen yıl kredi borcu yüzde 17 artarak 6,7 milyar dolara ulaşan Antalya’daki otelleri takibe aldı. Sektör ise kredilerde yeniden yapılandırma istiyor. Yoksa otellerin el değiştirebileceği ifade ediliyor.

Türkiye'de konut satış süreleri düşüyor! Konutlar 37 günde el değiştiriyor!

sahibinden Ağustos Ayı Emlak Endeksini yayımladı. Endekse göre, konut satış süresi hızla düşüyor, Türkiye’de konutlar ortalama 37 günde el değiştiriyor.

Temmuz ayında evler daha hızlı el değiştirmeye başladı!

Sahibindencom'un Temmuz Ayı Emlak Endeksi sonuçlarına göre, Türkiye geneli ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatları yükselirken, konutlar daha çabuk el değiştiriyor. 

oteller el değiştirecek mi Haberi

oteller el değiştirecek mi

Kurdaki hızlı artış sebebiyle aşırı ucuzlayan Türk şirketlerine dışarıdan yoğun talep gelebileceğine dikkat çekilirken, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turistik otellerin yabancıların eline geçebileceğine ilişkin uyarılarda bulundu.

Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre; Hakan Ateş, Kovid-19 salgını sebebiyle kar edemeyen otellere yeterli destek sağlanmaması durumunda, bunların ‘üç otuz paraya' yabancıların eline geçebileceğine dikkat çekti. Ateş, “O oteller Türkiye'nin adeta petrolü gibi. Neden bizim milli turizmimiz kendi firmalarımızın elinde kalmasın? Niçin yabancıların eline geçsin? Ülkeye döviz kazandıran bu oteller sıradan bir bina gibi görüldüğü için yeterli kredi alamıyor” diye konuştu.

TERCİHİM BU YÖNDE

Basın mensuplarına açıklamalar yapan Ateş, Denizbank olarak turizme en çok kredi veren özel banka olduklarının altını çizdi. Turizmin petrolü olmayan Türkiye'ye adeta petrol gibi döviz kazandırdığını vurgulayan Hakan...