22 / 07 / 2024

Otellerin giderlerini düşürecek yeni sistem

Otellerin giderlerini düşürecek yeni sistem

Millenicom Türkiye'nin sunduğu Bulut Otel, otel yönetim sistemi ve telefon santrali çözümlerini bulut bilişim altyapısı ile tek platformda topluyor.Altınay Gökşin, 2015 sonuna kadar 200 otele bu hizmeti kullandıracaklarını söylüyor.

Konutta yeni dönem başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut fiyatlarını düşürecek projeyi açıkladı. Peki kentsel dönüşüm ve konut arzının artmasını sağlayacak yeni çalışma sektörü nasıl etkileyecek?

Hollanda’da özel sektördeki konutların kirasını düşürecek düzenlemeye onay! 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek!

Hollanda'da Temsilciler Meclisi özel sektördeki yalıtımı kötü, kirası yüksek olan evlere son verecek tasarıyı onayladı. Söz konusu onayla yaklaşık olarak 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek.

Konut piyasası gücünü 2025'te gösterecek! İşte konut ve ofis kiralarını düşürecek o yöntem...

Covid sebebi ile ofislerden uzakta bir yaşam tarzı benimsendiğini belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, uzaktan da çalışılabildiği için bunu geliştirecek projeler yapmanın tam zamanı olduğunu açıkladı. 

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

GYODER’den kiracılara müjde! Kira fiyatlarını düşürecek proje hazır!

​​​​​​​GYODER’in kamuya ait arsalarda özel sektörün kiralama amaçlı konut üretmesi planlanıyor. Arsa mülkiyetinin devlette kalacağı sistemle kiraların yarı yarıya düşeceği öngörülüyor.

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Sıfır araçta yeni dönem! Fiyatları düşürecek gelişme

Sıfır otomobil satışlarında yeni bir döneme giriliyor. Bir tarafta da ön satışına başlanan otomobillerin saatler içinde tükenmesi de dikkat çekti. Daha ilk saatlerde biten sıfır araçlar karşısında bazı modellerde yaşanan bolluk atılan adımların işe yaraması olarak yorumlandı.

Konut fiyatlarını düşürecek hamle! Yeni yöntemle 100 bin yeni konut arzı sağlanabilecek!

Konut ve kira fiyatlarını düşürmek isteyen hükümet çareyi boş ofislerde buldu. Atıl durumdaki boş ofislerin eve dönüştürülmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Emlak sektörü konuyu değerlendirdi...

Elektrik faturanızı yüzde 100 düşürecek taktik. Yapmanız gereken şey çok basit

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerini araştırıyorlar. Özellikle yaz aylarında elektrik faturalarınızı doğrudan düşürecek bir taktik var.

GYODER'den kiraları düşürecek 'Yeni Konut Modeli'

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği emlak piyasasında denge sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında kiraların düşürülmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Otellerin giderlerini düşürecek yeni sistem Haberi

Otellerin giderlerini düşürecek yeni sistem

Millenicom Türkiye'nin sunduğu Bulut Otel, otellerin ihtiyaç duyduğu otel yönetim sistemi ve telefon santrali çözümlerini bulut bilişim altyapısı ile tek platformda topluyor. Millenicom Kurumsal Satış ve Pazarlama Direktörü Altınay Gökşin, 2015 yılı sonuna kadar 200 otele bu hizmeti kullandıracaklarını söylüyor. 


Millenicom Türkiye, 2004 yılından bu yana kurumlara, sabit telefon ve genişbant internet hizmetlerinin yanında, 'Bulut Santral' ve 'Bulut Sekreter' gibi ilk yatırım maliyeti olmaksızın, kolayca erişip kullanabilecekleri teknoloji çözümler sunuyor.


Faaliyet alanını geliştirerek Doping İnternet markası ile bireysel kullanıcılar için sabit hat ve internet hizmeti sunan Millenicom Türkiye, bu yıl ise Türkiye'nin ilk OTT (Over-The-Top TV - video içeriklerin, internet üzerinden son kullanıcıların çevrimiçi cihazlarına taşınması) hizmeti olan DopingBox'ı tüketicilerle buluşturdu. Şirket, otelcilik sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için Protel işbirliği ile...