17 / 07 / 2024

otobüs taksitli bilet satışı

otobüs taksitli bilet satışı

Türkiye'de mazota son 6 ayda gelen zamlar bir litre yakıtın 28 liraya dayanmasına neden oldu. Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar bilet fiyatlarındaki aşırı artış nedeniyle müşteri kaybetmemek için alternatif çareler arıyor.

Kurban Bayramı öncesi ek sefer otobüs biletlerine dev zam geldi!

Kurban Bayramı’nda memleketlerine gidecek olan vatandaşlar ek sefer otobüs bilet fiyatlarına gelen büyük zammı görünce şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar!

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Otobüsçüler Federasyonundan zam açıklaması! Duymadım demeyin!

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına dair açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. İşte detaylar!

Şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? İşte yanıtı

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yapılmadığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Son dönemde toplu ulaşım ve taksi ücretlerine peş peşe yapılan zamların ardından akıllara, “Şehirlerarası otobüs biletleri de zamlandı mı yoksa zamlanacak mı?” sorusu geldi. İşte bu soruya en net cevabı, işin başındaki isim verdi ve bakın ne dedi?..

Otobüs biletine dev zam! Fiyatlar isyan ettirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 11 Aralık 2022 fiyat listesi!

Geçtiğimiz seneden bu yana otobüs biletlerine yüzde yüzün üzerinde zam uygulandı. Peki, şu anda güncel bilet fiyatları ne kadar? Metro'da otobüs biletleri ne kadar? İşte 11 Aralık 2022 otobüs bileti fiyat listesi...

Flaş! Otobüs biletlerinde yüzde 50 indirim! 

Peş peşe yapılan akaryakıt zamlarından sonra şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da oldukça yükselmişti.

Ara tatil öncesi otobüs biletine ilgi iki kat arttı! İşte en ucuz otobüs biletleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Ortaokul, ilkokul, ve lise öğrencileri için ara tatil öncesinde otobüs biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar tatil öncesi bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki en ucuz otobüs bileti ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

Tatile gideceklere yüzde 150 zamlı bilet şoku! Otobüs ve uçak bilet fiyatları uçtu! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte otobüs ve uçak bileti fiyatları uçuşa geçti. Peki otobüs ve uçak bileti fiyatları ne kadar? İşte THY, Pegasus, Metro, Kamilkoç bilet fiyat listesi...

otobüs taksitli bilet satışı Haberi

otobüs taksitli bilet satışı

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 123,44 dolardan işlem görüyor.

Dün 123,70 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 122,27 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı yüzde 0,95 artışla 123,44 dolar oldu.

Petrol ve dolar fiyatlarındaki artışlar Türkiye'de akaryakıta anında zam olarak pompaya yansıyor. 

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve esnaf piyasaların rahatlaması için mazot ve benzin fiyatlarının bir an önce geriye çekilmesini istiyor.

Ulaşım sektöründe hizmet veren şoför esnafı ÖTV indiriminden de yararlanmak istiyor 

Kamuoyunda oluşan beklenti ise hükümetin "eşel mobil sistemini" yeniden devreye alması.

Akaryakıta peş peşe gelen zamlar şehirler arası ulaşımı vurdu.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Birol Özcan, “Bu mazot zamlarıyla, bu vaziyet giderse araçların tekeri dönmez” dedi. 

Taşımacılık sektöründe en önemli gider olan mazot zamları esnafın gelir gider dengesini bozdu.

 TOFED Başkanı Birol Özcan, sektörün önünün görememeye başladığını ifade etti.

Özcan, "Okul tatili ve...