02 / 05 / 2024

Otonomi 2. araç alım satım

Otonomi 2. araç alım satım

Otonomi içindeki noter ve ilk bankanın faaliyete geçmesiyle birlikte, araç alım satım işlemleri hız kazandı. 2. el aracı tüm yasal işlemleri ve testlerini aynı yerde yaptırıp “garantili” olarak alacağı yeni dönem başladı.

Sur Tatil Evleri Antalya'da peşinat ve ara ödeme yok! 2+1'ler 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 2+1'lerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peşinat ve ara ödeme olmadan devre mülk sahibi olunabilen projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV'nin 2'nci taksit ödemesi için son gün bugün

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Ek MTV'nin 2'nci taksit ödemesi için son gün bugün. Peki, MTV ek vergi ödemeleri nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

Bakan Uraloğlu'ndan elektrikli araç açıklaması: 2035'te her 2 araçtan biri elektrikli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2035'te her 2 araçtan birinin elektrikli olacağını açıkladı.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

307 noktadan teslim alınan 2 bin 253 hurda araç ekonomiye kazandırıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından 2023'ün ilk yarısında Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 2 bin 253 araç, lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldığı bildirildi.

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!

Taşıt almak isteyen vatandaşlara bankaların kampanyalarını sorguluyor. Vakıfbank 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

2. el otomobil piyasası saltanatını ilan etti! 300 - 500 bin TL arasındaki araçlara akın!

Seçim öncesi 2. el otomobil piyasası coştu. 300 - 500 bin TL arasındaki araç satışı hız kazandı. İşte detaylar!

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Kiralık araçlarda yüzde 40'a varan indirim fırsatı! Araç kiralayacaklar bu fiyatlar kaçmaz! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Araç kiralayacak vatandaşlar merakla fiyatları araştırıyor. Easygocarrental'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı! Araç kiralayacaklar bu fiyatlar kaçmaz! İşte 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Otonomi 2. araç alım satım Haberi

Otonomi 2. araç alım satım

Otonomi içindeki noter ve ilk bankanın faaliyete geçmesiyle birlikte, araç alım satım işlemleri hız kazandı.

551 showroom, 10 oto plaza ve teknik servisler, ticarethane ve ofislerin yer aldığı Otonomi’de vatandaşların bol seçenek içinde beğendiği 2. el aracı tüm yasal işlemleri ve testlerini aynı yerde yaptırıp “garantili” olarak alacağı yeni dönem başladı. 


Otomotivde 2. elin kalbi artık, Ankara’da kapılarını açan Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’de atmaya başladı. 


Otomobil piyasasını kökten değiştirecek ve özellikle ikinci el araç ticaretinde çıtayı yükselterek bu işi kurumsal bir yapıya kavuşturacak otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi, geçtiğimiz günlerde kapılarını açmıştı. Şehir içindeki galerilerin buraya taşınması ile showroomların büyük bölümünde ticaretin başladığı, bir kısmında da hazırlıkların hızla sürdüğü Otonomi içindeki noter ve ilk banka şubesinin de...