03 / 05 / 2024

Otoparkta yeni çözüm

Otoparkta yeni çözüm

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.

Kiracılardan yüksek kiralara yeni çözüm! Kira sözleşmesi yaparak evlerinin bir kısmını kiralıyorlar...

Özellikle büyükşehirlerde yaşayan kiracılar, yükselen masraflarını azaltmak için çözümü evlerinin bir bölümünü alt kira sözleşmesi yaparak kiralamakta buluyor. 

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Konut krizine yeni çözüm: Hisseli kiracılık modeli…

Merkez Bankası’nın Enflasyon Raporu’nda açıkladığı konut soruna çözüm önerileri birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Ekonomist Şenol Babuşçu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TCMB’nın 5 maddelik konut krizine çözüm önerilerini sıraladı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Kira anlaşmazlıklarında yeni çözüm!

Kiracılar ile mülk sahipleri arasındaki uyuşmazlıklarda mahkeme yerine ilk olarak bir arabulucuya başvurma mecburiyeti 1 Eylül'den itibaren uygulamaya başlandı. İki taraf arasında en çok kira anlaşmazlığı yaşanırken onun için de yeni çözüm geldi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu çözümü: Ev sahibi ve kiracıların yarısı anlaşmaya vardı!

Kira hukuku uyuşmazlıklarının çözümünde önemli bir değişiklik yaşandı. 1 Eylül 2023 tarihinde yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle kira hukukundan kaynaklanan uyuşmazlıklar için dava açmadan önce arabulucuya başvurulması zorunlu hale getirildi. 

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Sıfır otomobillerde yeni dönem! 'Çadır' çözümü

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü getirildi. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete 'memur' çözümü! Yeni maaşlar okkalı olacak

Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltildi. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırıyor. Asgari ücrete memur çözümü yolda...

Vatandaş nakit avans çözümünü bakın böyle hallediyor!

Son zamanlarda bankaların nakit avans hizmetlerini kapatmasıyla birlikte, vatandaşlar kendilerine tamamen farklı bir çözüm buldu! Artık nakit ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif yollar arayışına girdiler. İşte bu yeni yöntemlerin detayları haberimizde...

Kira sorununa devrim gibi bir çözüm geliyor! Tek tek açıklandı!

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış, uzun süredir tartışılırken, Türkiye gibi İspanya da yüksek kira fiyatlarıyla mücadele ediliyor. İspanya kira konusunda problemin çözümü için birtakım yeni önlemler alırken uzman isimler alınan önlemlerin Türkiye'de de uygulanabileceğini ifade etti.

Otoparkta yeni çözüm Haberi

Otoparkta yeni çözüm

Dünyada otopark alanlarını genişletmek isteyen pek çok şirket son dönemde bir Türk firmasını yakın takibe almış durumda. Londra'nın Amerikan Büyükelçilik Binası ve ardından dünyanın konuştuğu gökyüzü havuzu projesini içinde bulunduran Embassy Garden's projesinin akıllı otopark inşaatını üstlenen bu firmanın adı Sanpark.


Konuyu Posta gazetesine taşıyan Hakan Çelik; Sanpark markası, araç liftleri ve kaldırma ekipmanlarında Türkiye'de lider ve dünyada 5 kıta üzerinde bilinen bir konumda bulunan 50 yıllık firmanın üretim tecrübesi ışığında otoparklar için ekonomik çözümleri oluşturmak üzere kolları sıvadığını belirtiyor.


Erhan Çelik ise medyadan tümüyle kopmadığını, otopark sorunu için yatırım yaptıklarını dile getirdi. Sanpark'ın müşteri grupları arasında, THY, TAV, Sinpaş, GAP İnşaat,Beyaz İnşaat, Medipol Hastaneleri, Güven Hastanesi, Kosifler Otomotiv, Çiftkurtlar, Darüşşafaka, Boğaziçi Üniversitesi, Yeditepe, İspark, İDO ve Budo da var.


Yeni...